Oppstartsbedriften Hayk koblet med investor

Publisert 25. januar 2021

50 til 100 AS skaper nye muligheter for erfarne mennesker for å bygge oppstartsbedrift bedre rustet for fremtiden.

I vårt nettverk 50 til 100 skaper vi nye arenaer hvor nye koblinger kan skje. Her kan du lese hvordan et av våre medlemmer endte med å bli investor i oppstartsbedriften Hayk.

Fra 50 til 100 nettverksmedlem:

Jeg deltok på et digitalt medlemsmøte i 50 til 100 Nettverket. På nettverksmøtet får vi som medlemmer mulighet til å treffe ulike oppstartsbedrifter. En av bedriftene var HAYK, der aksjonær og CEO presenterte selskapet og hva de så etter. 
De søkte etter en person som hadde finansiell og økonomisk bakgrunn. Hayk hadde behov for både kompetanse på dette området, og ikke minst nettverk i forhold til nye investeringer. 

Etter medlemsmøtet fortsatte min dialog med selskapet i forhold til veien videre. Jeg har også presentert caset til andre i mitt nettverk. Etter at jeg har blitt mer kjent med selskapet har jeg gjort en investering selv, siden jeg har stor tro på at selskapet vil lykkes.

Fra Nikolai Philip Pyke i Hayk:

50 til 100 AS la til rette for en match mellom oss og deres medlemmer ved at vi fikk lov til å presentere oss for 50 til 100 sine medlemmer på et digitalt medlemstreff. Vi startet en dialog med et av medlemmene som har omfattende erfaring som senior i økonomi de siste 25 årene. Han gav umiddelbart gode råd og støtte til oss i Hayk, spesielt med tanke på vår forretningsmodell.

I tillegg til å investere både tid og gode råd i Hayk, endte det med at han også investerte kapital, og det er vi veldig takknemlige for.

Etter å ha sett den typen erfarne mennesker som engasjerer seg i nettverket 50 til 100, vil vi ikke nøle med å jobbe med 50 til 100 igjen!

Les mer om vårt nettverk

Relaterte nyheter

Digitalt, faglig medlemsjulebord

Digitalt, faglig medlemsjulebord

Den 15.desember 2020 hadde vi digitalt faglig juletreff fra eget studio på So Central for første gang. Vi fikk en interessant gjennomgang av  Anne Skevik Grødem  fra NIFU som fortalte om sine funn knyttet til 50+ere og digitale hjemmekontor. Hun kunne slå fast basert...

les mer
«Nå er det min tur» – sier Halimo Ali, 50+ entreprenør

«Nå er det min tur» – sier Halimo Ali, 50+ entreprenør

Bruker sin erfaring, kompetanse og nettverk som sosial entreprenør Etter fylte 50 år har Halimo startet Halimo & co. Det er sosial entreprenørskapsbedrift som tar sikte på å fremme integrering av minoritetskvinner. Ved å kombinere sin designer bakgrunn med...

les mer
Erfarne 50+ ressurser har ung seriegründer i ledelsen

Erfarne 50+ ressurser har ung seriegründer i ledelsen

Hør hvorfor Jonas Tesfu vil ha erfarne 50+ ressurser i sin ledelse. Hør ny episode av erfarne 50+ ressurser, podkasten som belyser hvorfor personer på 50-pluss er en viktig ressurs. ⁠Jonas Tesfu - en sterk stemme i både det norske og Kenyanske oppstartsmiljøet deler...

les mer