Årets første medlemsmøte 1. februar

Årets første medlemsmøte er gjennomført, med tema “Seniorkompetanse i et mangfoldig arbeidsliv”. God stemning og masse energi preget møtet og deltakerne i salen – stor takk til alle som kom!

Styreleder Per Erik Bernts ønsket velkommen, og ga deretter ordet til vår nye daglige leder, Anne-Kathrine, som presenterte ny forretningsplan,- med retning, fokus og innhold – “Hva skal vi være – for hvem”. I tillegg ble resultatene fra medlemsundersøkelsen presentert, der ønsket retning, innhold og tematikk er godt ivaretatt i de planer vi har etablert.

50 til 100 sin Forretningsplan – Status og veien videre

Presentasjon av medlemsundersøkelsen

Vår gjest og foredragsholder var Kari Østerud, direktør i Senter for seniorpolitikk, som ga oss en inspirerende og spennende “reise” gjennom undersøkelser og forskning, der hun viste at mye skjer – men at potensialet fortsatt er stort.

Utfordringer og muligheter for erfarne folk – Kari Østerud

Seminar i regi av Senter for seniorpolitikk

Fredag 17. februar arrangeres nytt spennende seminar, “Hvordan opplever aldersgruppen 55+ å søke ny jobb”. Som god samarbeidspartner er alle medlemmer i 50 til 100 hjertelig velkommen. Seminaret er fulltegnet for fysisk deltakelse, men man kan delta digitalt.

Sjekk ut seminaret her.

Spennende artikkel til ettertanke og inspirasjon - om lykke - anbefales!

Les forfatter Helen Garner’s kloke betraktninger om livet, lykke – og det hun kaller extreme interestingness: “So I’m not going to spend what’s left of my life hanging round waiting for it. I’m going to settle for small, random stabs of extreme interestingness – moments of intense awareness of the things I’m about to lose, and of gladness that they exist.”

Neste medlemsmøte i 50 til 100 29. mars, med Siv Jensen på besøk

Vårt neste møte blir på SoCentral, onsdag 29.mars kl 17.00 (ikke 19. som tidligere kommunisert)

Vi har vært så heldig å få Siv Jensen på besøk. Hun vil snakke om nye spennende muligheter – etter fylte 50. Nye faser, nye muligheter – til inspirasjon!

Medlemsmøte vil også inneholde andre spennende temaer som vi kommer nærmere tilbake til etterhvert. Meld deg gjerne på allerede nå – post@50til100.no

Mentoring - Samarbeid med Loftet; Høyskolen Kristiania

Vi har svært gode erfaringer med dette samarbeidet de siste årene, og viderefører derfor denne satsningen. Vår opplevelse er at dette har gitt gjensidig utbytte og skapt gode meningsfulle relasjoner og samarbeid. Uansett et godt eksempel på mangfold, der vi kobler lang erfaring med kort erfaring, og på den måten skaper vekst og verdi.

Dato for koblingsmøtet er 7. mars kl 17.00 på Loftet

I forkant arrangerer vi i 50til100 et introduksjonsmøte for de som ønsker å være mentor, der vi gjennomgår opplegget, rammene, rolleforståelse og prosess.

Dato for introduksjonsmøtet er 2. mars kl 17.00 på SoCentral.

Velkommen inn som mentor!

Så meld deg på – her er alle velkommen!

Klikk på knappen under for å melde deg på.

Del innlegget

Andre nyheter

Nyheter

Age Summit 2023

Vi ønsker velkommen til Age Summit 2023 Det er valgår, og i samarbeid med Senter for seniorpolitkk får vi med oss de ledende politiske partiene

Nyheter

Årets første medlemsmøte 1. februar

Årets første medlemsmøte er gjennomført, med tema “Seniorkompetanse i et mangfoldig arbeidsliv”. God stemning og masse energi preget møtet og deltakerne i salen – stor

Nyheter

Husk påmelding til medlemsmøte

Seniorkompetanse i et mangfoldig arbeidsliv Vi minner om årets første medlemsmøte i 50 til 100 1. februar kl 17.00, der vi skal dele hvor vi