50+ og klar for

en ny fase i livet?

Norge har et av verdens hurtigst voksende oppstartsmiljøer med en yrende blanding av gründere, investorer og muligheter for offentlig støtte. Samtidig finnes enorme, ubrukte ressurser i erfarne menneskers kompetanse. 50 til 100 Nettverk kobler alle disse ressursene.

Vårt formål

50 til 100 legger til rette for at ressurspersoner på 50+ skal bruke og utvikle sin kunnskap, erfaring og nettverk til å løse utfordringer verden står overfor. Behovet for gode løsninger gjenspeiles i FNs bærekraftsmål.

Vårt fokus 

På vår arena møtes lang erfaring, viktig kompetanse og nettverk. Sammen bidrar vi til å utvikle gode løsninger samfunnet trenger for å skape fremtidens næringsliv.

Våre medlemmer

Mennesker på 50+ som ønsker å bruke sin kompetanse, erfaring og drivkraft til å bidra med gode løsninger.

Del din erfaring og kompetanse!

Mange mindre bedrifter trenger bedre kunnskap for å vokse. Samtidig drømmer mange erfarne mennesker om en ny senkarriere der de ønsker å starte sin egen bedrift, finne andre å starte sammen med eller finne ressurspersoner. Noen trives bedre som mentor eller rådgiver for én eller flere på hel- eller deltid. For andre er en rolle som investor en måte å bidra til samfunnet på. 

Vi holder regelmessige samlinger hvor oppstartsbedrifter presenterer ideene og utfordringene sine for nettverket. Dine muligheter kan være:

STARTE EGEN BEDRIFT

FINNE SAMARBEIDS-PARTNERE

BIDRA SOM RÅDGIVER

JOBBE PERIODEVIS

STYREARBEID

INVESTERING

Kanskje du er den noen leter etter?

Nettverkets medlemmer forplikter seg ikke til noe. Arrangementene er en arena for  å bli kjent med entreprenørskap og hvilke muligheter som finnes for å etablere noe selv eller engasjere seg på andre måter. 50 til 100 Nettverk hjelper med dette.

DETTE FÅR DU SOM MEDLEM

JEVNLIGE SAMLINGER

Vi har vanligvis treff hver sjette uke. Nå for tiden møtes vi digitalt. Her får du treffe andre medlemmer, spennende oppstartsbedrifter og mennesker som har tatt nye veivalg i moden alder.

FAGLIG OPPDATERING

På hvert treff har vi ulike temaer som f.eks. presentasjon av relevante oppstartsbedrifter med høyst forskjellige prosjekter. I tillegg har vi hovedinnlegg fra kompetente personer som er ledende innenfor sitt felt.

MULIGHETER

Medlemmene våre blir eksponert for ulike roller de kan ta knyttet til sin kompetanse, erfaring og ikke minst ønsker for fremtiden. Eksempler kan være å ta styrearbeid i en oppstartsbedrift, starte noe eget eller bli mentor.

GJØRE EN FORSKJELL

Mange ønsker å bidra til fremtiden med bærekraftige løsninger. Her vil du møte likesinnede mennesker, bli inspirert og få muligheter til å følge din drøm. Mennesker på 50+ har kompetanse, erfaring og drivkraft som kan gjøre en stor forskjell.

Fra tidligere treff

LES OM SamlingeNE VÅRE

Styrearbeid i oppstartsbedrifter

Alle bedifter trenger et godt styre - og mange har erfaring med styrearbeid av ulik art. På 50 til 100 - Nettverksmøte satte vi fokus på styrearbeid og fordeler med å ha modne styremedlemmer i oppstartsbedrifter. Tema: Modne styremedlemskap og finansiering i...

les mer

Nå trenges 50+ ressurser mer enn noensinne!

Covid-19 kunne ikke stoppe våre nettverksmøter! På vårt første digitale nettverksmøte 26. mars hadde vi fokus på hvordan vi kan bruke ressursene til mennesker på 50+ i løpet av denne kriseperioden. Nå trenges 50+ ressurser mer enn noensinne!Å være gründer innebærer...

les mer
Health tech i Norge-Nettverksmøte hos Norway Health Tech

Health tech i Norge-Nettverksmøte hos Norway Health Tech

For at våre nettverks medlemmer skal få innsikt i alle de muligheter som finnes inne de ulike oppstartsmiljøer, har vi våre medlemstreff på forskjellige steder. Denne gangen hadde vi gleden av være hos samarbeidspartner Norway Health Tech. Der fikk vi møte spennende...

les mer
Ocean Tech og sosialt entreprenørskap

Ocean Tech og sosialt entreprenørskap

For at våre medlemmer skal få innsikt i alle de muligheter som finnes inne de ulike oppstartsmiljøer, har vi våre medlemstreff på forskjellige steder. Denne gangen hadde vi gleden av være hos samarbeidspartner Katapult Accelerator. Der fikk vi møte spennende...

les mer
Første medlemstreff – SoCentral

Første medlemstreff – SoCentral

Vårt første ordinære nettverks medlemstreff ble arrangert i lokalene til SoCentral, en av våre samarbeidspartnere. Vi var super fornøyde med at over 20 møtte frem på vårt første ordinære treff i oktober 2019, med dette innholdet: FNs bærekraftsmål-hva er det?Hvordan...

les mer
Oslo Innovation Week

Oslo Innovation Week

The experienced and competent group of people over 50 is an untapped pool of resources we cannot risk wasting. 50 til 100 Network for better solutions had been launched under Oslo Innovation Week with great reception: The experienced and competent group of people over...

les mer

BLI MEDLEM!