50+ og klar for

en ny fase i livet?

Norge har et av verdens hurtigst voksende oppstartsmiljøer med en yrende blanding av gründere, investorer og muligheter for offentlig støtte. Samtidig finnes enorme, ubrukte ressurser i erfarne menneskers kompetanse. 50 til 100 Nettverk kobler alle disse ressursene.
Vi ønsker deg velkommen som medlem – har du imidlertid lyst å høre mer før du bestemmer deg ? Ikke nøl med å ta kontakt med oss; bruk kontaktknappen.

Vårt formål

50 til 100 legger til rette for at ressurspersoner på 50+ skal bruke og utvikle sin kunnskap, erfaring og nettverk til å løse utfordringer verden står overfor. Behovet for gode løsninger gjenspeiles i FNs bærekraftsmål.

Vårt fokus 

På vår arena møtes lang erfaring, viktig kompetanse og nettverk. Sammen bidrar vi til å utvikle gode løsninger samfunnet trenger for å skape fremtidens næringsliv.

Våre medlemmer

Mennesker på 50+ som ønsker å bruke sin kompetanse, erfaring og drivkraft til å bidra med gode løsninger.

Del din erfaring og kompetanse!

Mange mindre bedrifter trenger bedre kunnskap for å vokse. Samtidig drømmer mange erfarne mennesker om en ny senkarriere der de ønsker å starte sin egen bedrift, finne andre å starte sammen med eller finne ressurspersoner. Noen trives bedre som mentor eller rådgiver for én eller flere på hel- eller deltid. For andre er en rolle som investor en måte å bidra til samfunnet på. 

Vi holder regelmessige samlinger hvor oppstartsbedrifter presenterer ideene og utfordringene sine for nettverket. Dine muligheter kan være:

STARTE EGEN BEDRIFT

FINNE SAMARBEIDS-PARTNERE

BIDRA SOM RÅDGIVER

JOBBE PERIODEVIS

STYREARBEID

INVESTERING

Kanskje du er den noen leter etter?

Nettverkets medlemmer forplikter seg ikke til noe. Arrangementene er en arena for  å bli kjent med entreprenørskap og hvilke muligheter som finnes for å etablere noe selv eller engasjere seg på andre måter. 50 til 100 Nettverk hjelper med dette.

DETTE FÅR DU SOM MEDLEM

JEVNLIGE SAMLINGER

Vi har vanligvis treff hver sjette uke. Nå for tiden møtes vi digitalt. Her får du treffe andre medlemmer, spennende oppstartsbedrifter og mennesker som har tatt nye veivalg i moden alder.

FAGLIG OPPDATERING

På hvert treff har vi ulike temaer som f.eks. presentasjon av relevante oppstartsbedrifter med høyst forskjellige prosjekter. I tillegg har vi hovedinnlegg fra kompetente personer som er ledende innenfor sitt felt.

MULIGHETER

Medlemmene våre blir eksponert for ulike roller de kan ta knyttet til sin kompetanse, erfaring og ikke minst ønsker for fremtiden. Eksempler kan være å ta styrearbeid i en oppstartsbedrift, starte noe eget eller bli mentor.

GJØRE EN FORSKJELL

Mange ønsker å bidra til fremtiden med bærekraftige løsninger. Her vil du møte likesinnede mennesker, bli inspirert og få muligheter til å følge din drøm. Mennesker på 50+ har kompetanse, erfaring og drivkraft som kan gjøre en stor forskjell.

Fra tidligere treff

LES OM SamlingeNE VÅRE

Nettverkstreff 27. mai

Nettverkstreff 27. mai

Vårt neste nettverkstreff er satt til Torsdag 27. mai kl 17 – 19. Tema: Arrangeres i samarbeid med en to spennende start ups: Bbhugme og Digna AS Du må gjerne invitere med deg en gjest til nettverkstreffet. De må da registrere seg på i...

les mer
Nettverkstreff Torsdag 15. april 2021

Nettverkstreff Torsdag 15. april 2021

Norge har et av verdens hurtigst voksende oppstartsmiljøer med en yrende blanding av gründere, investorer og muligheter for offentlig støtte. Samtidig finnes enorme, ubrukte ressurser i erfarne menneskers kompetanse. 50 til 100 Nettverk kobler alle disse ressursene....

les mer
Investering i oppstartsbedrifter

Investering i oppstartsbedrifter

Torsdag 21. januar hadde vi digitalt medlemsmøte sammen med Startup Norway og temaet var knyttet til å investere i oppstarts- og vekstbedrifter. Vi fikk et forrykende «Krasj kurs» i investering, presentert av Bjørn Christensen fra Angel Challenge; samtidig var det...

les mer
Digitalt, faglig medlemsjulebord

Digitalt, faglig medlemsjulebord

Den 15.desember 2020 hadde vi digitalt faglig juletreff fra eget studio på So Central for første gang. Vi fikk en interessant gjennomgang av  Anne Skevik Grødem  fra NIFU. Hun fortalte om sine funn knyttet til 50+ere og digitale hjemmekontor. Undersøkelse viste at 50+...

les mer

Styrearbeid i oppstartsbedrifter

Alle bedrifter trenger et godt styre - og mange har erfaring med styrearbeid av ulik art. På 50 til 100 - Nettverksmøte satte vi fokus på styrearbeid og fordeler med å ha modne styremedlemmer i oppstartsbedrifter. Tema: Modne styremedlemskap og finansiering i...

les mer

BLI MEDLEM!