Takk for innsatsen!

God jul og Godt nyttår!
Så gjør vi så når vi …. er i innspurten til jul og nyttår. Vi ser frem til å senke skuldrene og ta et kort tilbakeblikk på året vi legger bak oss, og se frem mot et nytt, spennende år. Vi har fortsatt drømmer. 

Den tidligere statsminister i Israel Shimon Peres sa det treffende: “If you have more dreams than achievements – you’re young.” I 50 til 100 er vi mange som fortsatt har mye å bidra med i samfunnet.

Etter mine første måneder i selskapet er jeg mer enn noen gang overbevist om at vi leverer en veldig viktig tjeneste for 50-plussere som ønsker å bidra inn til verdiskapningen. Bra for den enkelte, bra for bedrifter og bra for samfunnet. 

Vi har mange gode planer for 2022 som vil komme medlemmene våre til gode. 50 til 100 er bedre rigget for økonomisk og bærekraftig vekst, og det hjelper godt med motiverte medarbeidere som ønsker å gjøre en forskjell.

I løpet av året har vi identifisert nye samarbeidspartnere som vi ser frem til å bli bedre kjent med, og finne på spennende aktiviteter med. Vi deltar i viktige forsknings- og utviklingsprogrammer med etablerte og verdifulle partnere, nasjonalt og internasjonalt. 

50 til 100 er et medlemsbasert selskap. Uten medlemmenes engasjement og entusiasme, vil vi ikke nå våre mål. Vi vil vokse gjennom kobling av erfaring og kompetanse med oppstartere og andre som trenger gode krefter for å sikre en bærekraftig verdiskapning for seg selv, sin bedrift og for samfunnet. 

Jeg vil rette en varm takk til alle som har bidratt til utviklingen i 50 til 100 i 2021!

God jul og godt nyttår fra alle oss i 50 til 100!

Anneli Skudal

Daglig leder

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin

Andre nyheter

Har du erfaring med forretningsutvikling eller strategi- og budsjettarbeid? Kan du tenke deg å være mentor, salgscoach, styremedlem eller engleinvestor? Flere spennende, helt forskjellige oppstartsbedrifter kommer på det åpne nettverkstreffet i 50 til 100 mandag 29. november, på kompetansejakt.
Nyheter

Ny start for 50 til 100

Nettverket 50 til 100 har til nå vært drevet av en gjeng entusiaster, med formål om å sette erfarne mennesker i arbeid. Både betalt og

Nettverkstreff
Nettverkstreff

Åpent nettverkstreff: Et veivalg

Kjære 50-plussere, som mange av oss er. Vi inviterer til åpen samling 4. mai klokken 17:00 på SoCentral. Formålet er å se om nettverket kan

Påskehilsen
Nyheter

God påske- med håp om fred!

Nå er vi kun et vindpust unna årets påskefeiring. Mange drar til Syden, andre på hytta eller koser seg i eget nærområde. Uansett er påsketiden