Oppstartere møter 50+ kompetanse -nettverkstreff 27. september

Bilde fra nettverkstreff med presentasjon av oppstartsbedrifter
Tre spennende oppstartsbedrifter presenterer seg og sine behov for kompetanse på første fysiske nettverkstreff i 50 til 100 på lang tid. Sett av mandag 27. september kl 17:00 på SoCentral.

Påmelding

-Vi gleder oss til å møte våre medlemmer igjen, og det under Oslo Innovation Week 2021. De tre oppstartsbedriftene Barnas Plattform, Åpenhet og Propl er på jakt etter personer med relevant erfaring og kunnskap som kan bidra til videre utvikling av virksomhetene, sier Kristin Langnes i 50 til 100.

På våre nettverkstreff møtes mennesker med drivkraft og et mangfold av kompetanse og erfaring. Oppstarterne får gode muligheter til å møte noen som passer inn i deres forretningsplaner.

Om oppstartsbedriftene

Barnas Plattform – representert ved sosial entreprenør og daglig leder Birgit Semundseth. Bedriften tilbyr enkle hverdags-verktøy til foreldre og barn, som bidrar til utvikling av god psykisk helse fra tidlig alder. Barnas plattform søker blant annet forretningsutvikler og mentor som har erfaring med salg til kommuner. Det er også et ønske om å sette opp et nytt styre, med ressurspersoner innen forskjellige områder, som har engasjement for barn og unges psykiske helse.

Åpenhet er representert ved Kleng Bråtveit. Åpenhet er en liten, privat forskningsorganisasjon som fokuserer på forskningsformidling, internasjonalt samarbeid og godt styresett. Ekspertisen er digital historiefortelling og datavisualisering. Åpenhet er en non-profit organisasjon. Åpenhet ser etter noen som kan rydde opp og effektivisere administreringen av organisasjonen slik at de kan imøtekomme rapporteringskrav på en effektiv og ryddig måte.

Propl er Mai Phans prosjekt. Selskapet utvikler et digitalt spillbasert HR-verktøy for å verifisere kandidaters kompetanse. Det er basert på maskinlæring og kunstig intelligens. Propl melder flere behov: CTO/teknisk co-founder med kompetanse innen data analytics, AI, maskinlæring. Videre en advisor/mentor med kompetanse innen HR, organisasjonspsykologi, rekruttering eller jus. I tillegg ønsker selskapet testpersoner for løsningen.

Etter presentasjonene blir det tid til mingling og inspirerende prat over en kaffekopp.

Oslo Innovation Week 2021

-Intensjonen til årets Oslo Innovation Week er helt i tråd med det 50 til 100 står for. Programmet legger til rette for å skape kontakt med banebrytende gründere, grunnleggere, investorer og bedriftsledere. Vårt bidrag er nettverkstreff hvor seniorer møter spennende oppstartmiljøer, sier Kristin Langnes.

Nettverkstreff mandag 27. september kl 17:00-18:30

Påmelding

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin

Andre nyheter

Har du erfaring med forretningsutvikling eller strategi- og budsjettarbeid? Kan du tenke deg å være mentor, salgscoach, styremedlem eller engleinvestor? Flere spennende, helt forskjellige oppstartsbedrifter kommer på det åpne nettverkstreffet i 50 til 100 mandag 29. november, på kompetansejakt.
Nyheter

Ny start for 50 til 100

Nettverket 50 til 100 har til nå vært drevet av en gjeng entusiaster, med formål om å sette erfarne mennesker i arbeid. Både betalt og

Nettverkstreff
Nettverkstreff

Åpent nettverkstreff: Et veivalg

Kjære 50-plussere, som mange av oss er. Vi inviterer til åpen samling 4. mai klokken 17:00 på SoCentral. Formålet er å se om nettverket kan

Påskehilsen
Nyheter

God påske- med håp om fred!

Nå er vi kun et vindpust unna årets påskefeiring. Mange drar til Syden, andre på hytta eller koser seg i eget nærområde. Uansett er påsketiden