Oppstartere møter 50+ kompetanse -nettverkstreff 27. september

Bilde fra nettverkstreff med presentasjon av oppstartsbedrifter

Publisert 16. oktober 2021

Tre spennende oppstartsbedrifter presenterer seg og sine behov for kompetanse på første fysiske nettverkstreff i 50 til 100 på lang tid. Sett av mandag 27. september kl 17:00 på SoCentral.

Påmelding

-Vi gleder oss til å møte våre medlemmer igjen, og det under Oslo Innovation Week 2021. De tre oppstartsbedriftene Barnas Plattform, Åpenhet og Propl er på jakt etter personer med relevant erfaring og kunnskap som kan bidra til videre utvikling av virksomhetene, sier Kristin Langnes i 50 til 100.

På våre nettverkstreff møtes mennesker med drivkraft og et mangfold av kompetanse og erfaring. Oppstarterne får gode muligheter til å møte noen som passer inn i deres forretningsplaner.

Om oppstartsbedriftene

Barnas Plattform – representert ved sosial entreprenør og daglig leder Birgit Semundseth. Bedriften tilbyr enkle hverdags-verktøy til foreldre og barn, som bidrar til utvikling av god psykisk helse fra tidlig alder. Barnas plattform søker blant annet forretningsutvikler og mentor som har erfaring med salg til kommuner. Det er også et ønske om å sette opp et nytt styre, med ressurspersoner innen forskjellige områder, som har engasjement for barn og unges psykiske helse.

Åpenhet er representert ved Kleng Bråtveit. Åpenhet er en liten, privat forskningsorganisasjon som fokuserer på forskningsformidling, internasjonalt samarbeid og godt styresett. Ekspertisen er digital historiefortelling og datavisualisering. Åpenhet er en non-profit organisasjon. Åpenhet ser etter noen som kan rydde opp og effektivisere administreringen av organisasjonen slik at de kan imøtekomme rapporteringskrav på en effektiv og ryddig måte.

Propl er Mai Phans prosjekt. Selskapet utvikler et digitalt spillbasert HR-verktøy for å verifisere kandidaters kompetanse. Det er basert på maskinlæring og kunstig intelligens. Propl melder flere behov: CTO/teknisk co-founder med kompetanse innen data analytics, AI, maskinlæring. Videre en advisor/mentor med kompetanse innen HR, organisasjonspsykologi, rekruttering eller jus. I tillegg ønsker selskapet testpersoner for løsningen.

Etter presentasjonene blir det tid til mingling og inspirerende prat over en kaffekopp.

Oslo Innovation Week 2021

-Intensjonen til årets Oslo Innovation Week er helt i tråd med det 50 til 100 står for. Programmet legger til rette for å skape kontakt med banebrytende gründere, grunnleggere, investorer og bedriftsledere. Vårt bidrag er nettverkstreff hvor seniorer møter spennende oppstartmiljøer, sier Kristin Langnes.

Nettverkstreff mandag 27. september kl 17:00-18:30

Påmelding

Relaterte nyheter

Åpent nettverkstreff mandag 25. oktober

Åpent nettverkstreff mandag 25. oktober

– Utvalgte medlemmer av vårt 50 til 100 nettverk skal mandag 25. oktober presentere sin kompetanse og tenke høyt om hvordan de kan bistå oppstartsbedrifter. Vi tilrettelegger også for speed dating, sier Kristin Langnes i 50 til 100 AS. Tid: Mandag 25. oktober, klokken...

les mer
Stadig flere kvinner starter egen bedrift

Stadig flere kvinner starter egen bedrift

Kvinner som entreprenører har vært i undertall, men det er i ferd med å snu. Stadig flere kvinner starter sin egen virksomhet. Kvinneandelen nærmer seg nå 40 prosent for enkeltpersonforetak. Mange dyktige kvinner er blant oppstartere som vil møte kompetansenettverket...

les mer
Traff meg i hjertet og pirret min nysgjerrighet

Traff meg i hjertet og pirret min nysgjerrighet

Hun har en lang, imponerende yrkeskarriere innen bank, shipping og eiendom. Nå vil Christina Sundby bruke sin kunnskap og erfaring på en ny måte. Hun er nysgjerrig på 50 til 100-nettverket og har tegnet seg som nytt kompetansemedlem. Hun har mye å bidra med. -Jeg vil...

les mer