UTSATT møte med studentbedrifter

Møt spennende studentbedrifter som ønsker seg en mentor med lang erfaring fra yrkeslivet!
Møtet med spennende studentbedrifter som ønsker seg en mentor med lang erfaring fra yrkeslivet- er UTSATT til 17. mars, klokken 17:00, Loftet Inkubator; Kongens gate 22, 0153 Sentrum.

50 til 100 samarbeider med Høyskolen Kristiania. Vi koblet i fjor åtte av våre medlemmer som mentorer til studentbedriftene – med stor suksess.

Vi inviterer medlemmer av 50 til 100 til Loftet, som er en kreativ møteplass for innovative unge entreprenører. Bedriftene vil presentere seg, og etterpå kan det knyttes kontakter.

Meld deg på her!

Loftet Studentinkubator er en forening som tilbyr støtte til studententreprenører ved Høyskolen Kristiania. En del av Loftets virksomhet er et inkubatorprogram som gir studententreprenører miljø og støtte til initiering, validering og iverksetting av egen ide og virksomhet.

Hverken Loftet eller høyskolen har eierskap i virksomhetene som deltar i inkubatorprogrammet.

Les mer om Loftet Studentinkubator

Emeline er en norsk nettbutikk som åpnet i sommeren 2020. Hos Emeline får du ulike smykker i ekte sølv og trendy hårtilbehør for kvinner.

Andrea Blink: Andrea Blink er et klesmerke som fokuserer på å skape plagg for unge jenter mellom 18-30 som har et behov for å føle seg fresh og unik. Alle plaggene er produsert i Norge og er fri for dyreprodukter som skinn og pels.

Paramate: Paramate holder på å teste en H2S-sensor til oppdrettsanlegg på land. Ved hjelp av Paramate sin teknologi vil oppdrettsanlegg få bedre oversikt over H2S-nivåene, da de leverer sensor med en ioT-basert system, som skal måle, varsle og foreslå tiltak som bidrar til å redusere dødelige nivåer av hydrogensulfid i oppdrettene.

Unicom Group: De er en bedrift som starter andre bedrifter, og som liker å gjøre alt med en moderne tvist. Med flere selskaper under samme tak har de gode forutsetninger for å dele erfaringer, partnere og leverandører. Per i dag driver de med mye forskjellig, som nettbutikker, bobilutleie, events, markedsføring og mer.

Provecta: jobber med utviklingen av en hjemmeassistent som vil tillate brukere å følge bedre med på personlig helse og lage en uformell diagnose for visse sykdommer. De utvikler et produkt som inneholder flere medisinske instrumenter som måler biometrisk data, samt en app som gir brukere tilgang til deres målinger hvor de kan vurderes. AI vil bl.a. hjelpe til med vurderingen av disse resultatene. Journalen kan da deles med andre brukere, fastleger, eller andre helsefagarbeidere.

Studybud gir studentene en mulighet til å gjøre research mer effektivt, pålitelig og konsistent ved hjelp av nyskapende AI-teknologi som skriver og leverer tekster sammen med deg. Alt du trenger å gjøre er å skrive et spørsmål på hvilket som helst nivå, og etter 2 til 4 minutter har du en ferdig skrevet tekst med kilder. Helt plagiatfritt.

Photofindr: holder på å utvikle en tjeneste for fotografer som gjør det enklere å få en fot innenfor proffmarkedet. Photofindr hjelper fotografer med å finne betalende kunder som trenger profesjonelle bilder til selskapeligheter som bryllup og konfirmasjon, eller kunder som trenger nye bilder til CV og headshots. Denne plattformen gjør det også lettere for kunder, enten private eller bedrifter, som leter etter en on-demand fotograf til en rimelig pris.

Moven AS er et ungt og ambisiøst renhold- og flyttebyrå plassert i hjerte av Askim. De tilbyr tjenester i store deler av Viken og Oslo til både private og bedrifter.

EINKA økonomi: utvikler et Økonomisk Velværeprogram som hjelper personer med å forstå og mestre sin økonomiske situasjon. Med grunnlag i adferdsforskning er programmet designet for å gi brukeren innsikten, kunnskapen og motivasjonen de trenger for å ta gode økonomiske valg. EINKA Økonomis kunder vil bestå av arbeidsgivere som ønsker å øke ansattes økonomiske velvære og dermed bedriftens produktivitet, og banker som tilbyr programmet til sine kunder. Pdd. er vi i samtale med en storbank om et pilotsamarbeid.

King Klinikk: I dag er muskel- og skjelettplager den største årsaken til sykemeldinger i Norge, og for å behandle dem kan det være fordelaktig å besøke en osteopat. En osteopat ser på kroppen som en dynamisk enhet og brukes for å forhindre muskel- og skjelettplager. Dette til hjelp for enkeltindivider, men også samfunnsøkonomien.

Cenic Design: er et norsk smykkemerke skapet for å tilby deg tidløse smykker som skal bidra til at du omfavner deg selv og løfter frem din skjønnhet. De jobber med å få avtaler med flere butikker rundt om i Oslo. Smykkene er inspirert av “The Parisian Style”. Det perfekte tilbehør for hverdag og fest.

Bad Habits: Bad Habits ønsker å samle folk til en opplevelse av elektronisk musikk, levert av byens dyktigste elektroniske DJ ìs. De leverer ulike konsepter til ulike lokasjoner gjennom hele sommeren, som du ikke vil gå glipp av. De vil ta med undergrunnsmusikken opp på balkongen.

Tomorrow Concept: Bestående av tre jenter som studerer digital markedsføring. Tanken med bedriften er at vi skal være et markedsførings-konsulent-selskap, der formålet er å hjelpe bedrifter med markedsføring og vekst på sosiale medier. Tjenestene vi tilbyr er blant annet visuell kommunikasjon (foto, video og grafisk design), samt å tilrettelegge markedsføringsplaner og lignende.

Visuals By Alieer er et produsentfirma som tilbyr fotografi og regi av musikkvideoer. I tillegg driver han å starter opp et transportfirma i tillegg til en taxitjeneste som er i startfasen.

Del innlegget

Andre nyheter

Nyheter

Age Summit 2023

Vi ønsker velkommen til Age Summit 2023 Det er valgår, og i samarbeid med Senter for seniorpolitkk får vi med oss de ledende politiske partiene

Nyheter

Årets første medlemsmøte 1. februar

Årets første medlemsmøte er gjennomført, med tema “Seniorkompetanse i et mangfoldig arbeidsliv”. God stemning og masse energi preget møtet og deltakerne i salen – stor

Nyheter

Husk påmelding til medlemsmøte

Seniorkompetanse i et mangfoldig arbeidsliv Vi minner om årets første medlemsmøte i 50 til 100 1. februar kl 17.00, der vi skal dele hvor vi