Entreprenører på jakt etter kompetanse

Har du erfaring med forretningsutvikling eller strategi- og budsjettarbeid? Kan du tenke deg å være mentor, salgscoach, styremedlem eller engleinvestor? Flere spennende, helt forskjellige oppstartsbedrifter kommer på det åpne nettverkstreffet i 50 til 100 mandag 29. november, på kompetansejakt.
Har du erfaring med forretningsutvikling eller strategi- og budsjettarbeid? Kan du tenke deg å være mentor, salgscoach, styremedlem eller engleinvestor? Flere spennende, helt forskjellige oppstartsbedrifter kommer på det åpne nettverkstreffet i 50 til 100 mandag 29. november, på kompetansejakt. Det blir speed-dating med muligheter for å bli bedre kjent med entreprenørenes behov.

Årets siste nettverkstreff har mye å by på. Forfatter og journalist Mette Bugge skal snakke om sine oppdagelser i arbeidet med den populære boken «Senior», og flere av våre medlemmer skal presentere seg. 

Meld deg på! Nettverkstreffet arrangeres i 5. etasje på SoCentral i Oslo med start klokken 17:00.

Syv oppstartere har meldt sin interesse for nettverkstreffet. Det blir spennende å se om det blir en eller flere koblinger. Her er tre av de aktuelle oppstartsbedriftene:

EndringsTeam

-Jeg er på jakt etter styremedlemmer og varamedlemmer til et arbeidende styre i EndringsTeam AS. Jeg trenger folk med bakgrunn og/eller interesse for forretningsutvikling, strategi- og budsjettarbeid, folk som er psykologer, har NAV- kjennskap, og jurister.  Rett og slett en god bukett med ulik kompetanse for å stå stødigere. Har du noen slike i ditt nettverk som kan synes at EndringsTeam AS driver med viktig arbeid innen psykisk helse, spør Tone Behncke i EndringsTeam.

EndringsTeam hjelper familier og deres unge voksne (18-30 år) som står i fare for å falle utenfor grunnet psykiske- og/eller rusutfordringer. EndringsTeam jobber både forebyggende og «reparerende» gjennom tett oppfølging. Slik kan indre motivasjon for atferdsendring påvirkes.

SquareRoot

SquareRoot AS lager en digital e-kommersialisering løsning for urbane grønne arealer.

-Vi korter veien mellom eiendomsutviklere, landskapsarkitekter og planteskolene. Det løser vi ved å lage standard konsepter / plantelister til tak, regnbed og interiør. Landskapsarkitektene kan velge et konsept, skreddersy det ved å velge ut planter og så kan de bestille. Vi sikrer at plantene finnes hos planteskoler og kan leveres i tid. Vi sikrer også at konseptene respektere lovverket og andre krav, og er effektive på overvannshåndtering og biomangfold, forteller Michel J. M. Wolfstirn i SquareRoot.

Selskapet har flere behov for kompetanse: De ønsker seg en døråpner til eiendomsutviklere og en som kan drive salgsprosessen.

Fourth Wave Therapeutics

-Vi jobber med å lage morgendagens heldigitale, lavterskel terapeutiske reise og hjelper mennesker å identifisere og endre atferds- og tankemønstre som driver en depresjon. Ideen bak selskapet kommer fra psykiater og spesialist i kognitiv atferdsterapi og metakognitiv terapi, Torbjørn Tvedten. Jeg jobber med å bygge selskapet og videreutvikle visjon, produktkonsept og forretningsmodellen, sier Axel Holene i Fourth Wave Therapeutics AS.

Selskapet har betalende kunder, et enormt markedspotensial og en løsning som kan skaleres globalt. De jobber nå med neste versjon av produktet blant annet i samarbeid med UiO og flere andre organisasjoner. 

-Vi ser etter både investorer, mentor/rådgiver og styremedlem/styreleder. En med generelt nettverk innen (digital) helse, gjerne i kommunal sektor, er også spennende, sier Holene. 

Del innlegget

Andre nyheter

Nyheter

Årets første medlemsmøte 1. februar

Årets første medlemsmøte er gjennomført, med tema “Seniorkompetanse i et mangfoldig arbeidsliv”. God stemning og masse energi preget møtet og deltakerne i salen – stor

Nyheter

Husk påmelding til medlemsmøte

Seniorkompetanse i et mangfoldig arbeidsliv Vi minner om årets første medlemsmøte i 50 til 100 1. februar kl 17.00, der vi skal dele hvor vi

Grønn skog rundt vei fremover
Nyheter

Godt nytt år!

Godt nytt år!  Måtte 2023 romme viktig og riktig fokus for hver enkelt av dere; inspirasjon, nye muligheter og et år med meningsfylt innhold.  Vi