Entreprenører på jakt etter kompetanse

Har du erfaring med forretningsutvikling eller strategi- og budsjettarbeid? Kan du tenke deg å være mentor, salgscoach, styremedlem eller engleinvestor? Flere spennende, helt forskjellige oppstartsbedrifter kommer på det åpne nettverkstreffet i 50 til 100 mandag 29. november, på kompetansejakt.

Publisert 1. desember 2021

Har du erfaring med forretningsutvikling eller strategi- og budsjettarbeid? Kan du tenke deg å være mentor, salgscoach, styremedlem eller engleinvestor? Flere spennende, helt forskjellige oppstartsbedrifter kommer på det åpne nettverkstreffet i 50 til 100 mandag 29. november, på kompetansejakt. Det blir speed-dating med muligheter for å bli bedre kjent med entreprenørenes behov.

Årets siste nettverkstreff har mye å by på. Forfatter og journalist Mette Bugge skal snakke om sine oppdagelser i arbeidet med den populære boken «Senior», og flere av våre medlemmer skal presentere seg. 

Meld deg på! Nettverkstreffet arrangeres i 5. etasje på SoCentral i Oslo med start klokken 17:00.

Syv oppstartere har meldt sin interesse for nettverkstreffet. Det blir spennende å se om det blir en eller flere koblinger. Her er tre av de aktuelle oppstartsbedriftene:

EndringsTeam

-Jeg er på jakt etter styremedlemmer og varamedlemmer til et arbeidende styre i EndringsTeam AS. Jeg trenger folk med bakgrunn og/eller interesse for forretningsutvikling, strategi- og budsjettarbeid, folk som er psykologer, har NAV- kjennskap, og jurister.  Rett og slett en god bukett med ulik kompetanse for å stå stødigere. Har du noen slike i ditt nettverk som kan synes at EndringsTeam AS driver med viktig arbeid innen psykisk helse, spør Tone Behncke i EndringsTeam.

EndringsTeam hjelper familier og deres unge voksne (18-30 år) som står i fare for å falle utenfor grunnet psykiske- og/eller rusutfordringer. EndringsTeam jobber både forebyggende og «reparerende» gjennom tett oppfølging. Slik kan indre motivasjon for atferdsendring påvirkes.

SquareRoot

SquareRoot AS lager en digital e-kommersialisering løsning for urbane grønne arealer.

-Vi korter veien mellom eiendomsutviklere, landskapsarkitekter og planteskolene. Det løser vi ved å lage standard konsepter / plantelister til tak, regnbed og interiør. Landskapsarkitektene kan velge et konsept, skreddersy det ved å velge ut planter og så kan de bestille. Vi sikrer at plantene finnes hos planteskoler og kan leveres i tid. Vi sikrer også at konseptene respektere lovverket og andre krav, og er effektive på overvannshåndtering og biomangfold, forteller Michel J. M. Wolfstirn i SquareRoot.

Selskapet har flere behov for kompetanse: De ønsker seg en døråpner til eiendomsutviklere og en som kan drive salgsprosessen.

Fourth Wave Therapeutics

-Vi jobber med å lage morgendagens heldigitale, lavterskel terapeutiske reise og hjelper mennesker å identifisere og endre atferds- og tankemønstre som driver en depresjon. Ideen bak selskapet kommer fra psykiater og spesialist i kognitiv atferdsterapi og metakognitiv terapi, Torbjørn Tvedten. Jeg jobber med å bygge selskapet og videreutvikle visjon, produktkonsept og forretningsmodellen, sier Axel Holene i Fourth Wave Therapeutics AS.

Selskapet har betalende kunder, et enormt markedspotensial og en løsning som kan skaleres globalt. De jobber nå med neste versjon av produktet blant annet i samarbeid med UiO og flere andre organisasjoner. 

-Vi ser etter både investorer, mentor/rådgiver og styremedlem/styreleder. En med generelt nettverk innen (digital) helse, gjerne i kommunal sektor, er også spennende, sier Holene. 

Relaterte nyheter

Kompetansegapet gir grunn til bekymring

Kompetansegapet gir grunn til bekymring

Forskningen viser det, perspektivmeldingen varsler det og de tunge aktørene i arbeidslivet er bekymret. Norge har ikke all den kompetanse vi trenger for å møte utfordringene med det grønne skiftet, redusert oljevirksomhet og behovet for å skape nye jobber som skal...

les mer
Podcast: Vellykket kobling med Trygg Læring

Podcast: Vellykket kobling med Trygg Læring

Etter 30 år i oljeindustrien ble Bjørn Arthur Berntsen (55), gjennom 50 til 100, koblet til oppstarterbedriften Trygg Læring. I en podcast med Kristin Langnes, forteller han om hvordan hans lange erfaring og kompetanse er blitt en verdifull ressurs for selskapet

les mer