Åpent nettverkstreff med Mette Bugge

Åpent nettverkstreff i 50 til 100, mandag 29. november kl 17:00

Publisert 1. desember 2021

Årets siste nettverkstreff i 50 til 100 byr på en virkelig godbit. Journalist og forfatter Mette Bugge skal snakke om muligheter som finnes for 50 plussere, og ikke minst om alle interessante funn hun har gjort i arbeidet med den populære boken «Senior». Det blir også speed-dating med oppstartere og god tid til mingling.

Nettverkstreff: Mandag 29. november klokken 17:00 til 19:00 på SoCentral, Øvre Slottsgate 3, 5. etg. i Oslo.

Meld deg på her

I forbindelse med boken har Mette Bugge har lest masse rapporter, deltatt på konferanser, og har intervjuet over 100 seniorer, ledere, HR-folk, forskere og gründere. Arbeidet med boken kaller hun et «ultramaraton», som har krevd ett årsverk fordelt over fire år.

-Etter hvert som jeg leste mer, oppdaget jeg hvor mye lederen betyr. Både for støtte, og for at lederen i hvert fall ikke tenker at senioren bare får sitte og holde på med det de alltid har gjort. Seniorene må bli med på de nye prosjektene, og melde seg på, sa Bugge da boken ble lansert.

Nettverkstreffene i 50 til 100 er stedet for 50 plussere å utforske mulighetene til å bruke sin lange yrkeserfaring, store nettverk og kompetanse i oppstartermiljøet. Det kan være som mentor, rådgiver, styremedlem, investor, etc.

På nettverkstreffet vil deltagere, 50 plussere og oppstartsbedrifter kort presentere seg som introduksjon til speed-dating og kanskje blir det koblinger.

Relaterte nyheter

Kompetansegapet gir grunn til bekymring

Kompetansegapet gir grunn til bekymring

Forskningen viser det, perspektivmeldingen varsler det og de tunge aktørene i arbeidslivet er bekymret. Norge har ikke all den kompetanse vi trenger for å møte utfordringene med det grønne skiftet, redusert oljevirksomhet og behovet for å skape nye jobber som skal...

les mer
Entreprenører på jakt etter kompetanse

Entreprenører på jakt etter kompetanse

Har du erfaring med forretningsutvikling eller strategi- og budsjettarbeid? Kan du tenke deg å være mentor, salgscoach, styremedlem eller engleinvestor? Flere spennende, helt forskjellige oppstartsbedrifter kommer på det åpne nettverkstreffet i 50 til 100 mandag 29....

les mer
Podcast: Vellykket kobling med Trygg Læring

Podcast: Vellykket kobling med Trygg Læring

Etter 30 år i oljeindustrien ble Bjørn Arthur Berntsen (55), gjennom 50 til 100, koblet til oppstarterbedriften Trygg Læring. I en podcast med Kristin Langnes, forteller han om hvordan hans lange erfaring og kompetanse er blitt en verdifull ressurs for selskapet

les mer