Åpent nettverkstreff med Mette Bugge

Åpent nettverkstreff i 50 til 100, mandag 29. november kl 17:00
Årets siste nettverkstreff i 50 til 100 byr på en virkelig godbit. Journalist og forfatter Mette Bugge skal snakke om muligheter som finnes for 50 plussere, og ikke minst om alle interessante funn hun har gjort i arbeidet med den populære boken «Senior». Det blir også speed-dating med oppstartere og god tid til mingling.

Nettverkstreff: Mandag 29. november klokken 17:00 til 19:00 på SoCentral, Øvre Slottsgate 3, 5. etg. i Oslo.

Meld deg på her

I forbindelse med boken har Mette Bugge har lest masse rapporter, deltatt på konferanser, og har intervjuet over 100 seniorer, ledere, HR-folk, forskere og gründere. Arbeidet med boken kaller hun et «ultramaraton», som har krevd ett årsverk fordelt over fire år.

-Etter hvert som jeg leste mer, oppdaget jeg hvor mye lederen betyr. Både for støtte, og for at lederen i hvert fall ikke tenker at senioren bare får sitte og holde på med det de alltid har gjort. Seniorene må bli med på de nye prosjektene, og melde seg på, sa Bugge da boken ble lansert.

Nettverkstreffene i 50 til 100 er stedet for 50 plussere å utforske mulighetene til å bruke sin lange yrkeserfaring, store nettverk og kompetanse i oppstartermiljøet. Det kan være som mentor, rådgiver, styremedlem, investor, etc.

På nettverkstreffet vil deltagere, 50 plussere og oppstartsbedrifter kort presentere seg som introduksjon til speed-dating og kanskje blir det koblinger.

Del innlegget

Andre nyheter

Nyheter

Age Summit 2023

Vi ønsker velkommen til Age Summit 2023 Det er valgår, og i samarbeid med Senter for seniorpolitkk får vi med oss de ledende politiske partiene

Nyheter

Årets første medlemsmøte 1. februar

Årets første medlemsmøte er gjennomført, med tema “Seniorkompetanse i et mangfoldig arbeidsliv”. God stemning og masse energi preget møtet og deltakerne i salen – stor

Nyheter

Husk påmelding til medlemsmøte

Seniorkompetanse i et mangfoldig arbeidsliv Vi minner om årets første medlemsmøte i 50 til 100 1. februar kl 17.00, der vi skal dele hvor vi