Åpent nettverkstreff mandag 25. oktober

Åpent nettverkstreff i 50 til 100 mandag 25. oktober.
– Utvalgte medlemmer av vårt 50 til 100 nettverk skal mandag 25. oktober presentere sin kompetanse og tenke høyt om hvordan de kan bistå oppstartsbedrifter. Vi tilrettelegger også for speed dating, sier Kristin Langnes i 50 til 100 AS.

Tid: Mandag 25. oktober, klokken 17:00-18:30
Sted: SoCentral, Øvre Slottsgate 3 i Oslo.

Påmelding

16:45 – 17:00 Registrering

17:00 – 17:10 Velkommen og kort om nettverket og hvordan bli medlem

17:10 – 17:40 Personlig presentasjoner av plussere/ utvalgte medlemmer

17:40 – 18:00 Speed dating

18:00 – 18:20 Mingling

18:20 – 18:40 Speed dating

18:40 – 19:00 Mingling og småprat

Du får bl.a. møte:

Nina Sundby – Senior Business Advisor. Hun har vært HR-direktør i Telia de siste 18 årene, 16 år i konsernledelsen. Hun har lang erfaring med å lede strategiske endringsprosjekter og er kjent for å være modig og «fremoverlent» med god forretningsforståelse.

Per Erik Bernts – siviløkonom og gründer av WIMID. Han har allsidig erfaring som toppleder, CFO, styremedlem og mentor gjennom en årrekke i ulike bransjer. Han har sin styrke i å konvertere strategier til operative handlingsplaner med budsjetter og mål.

Magnus Rynning Borander – bred erfaring fra kundearbeid, salg, markedsføring, markedsundersøkelser/-analyse. Ledererfaring fra ulike nivåer, som avdelingsleder, daglig leder og som aksjonær. Har også internasjonal erfaring fra rådgiverstillinger i Afrika, Asia og som leder i Norden.

Alle som er interessert i entreprenørskap og alle som har lang yrkeserfaring, kunnskap og kompetanse som de mener andre kan ha nytte av, vil ha stor glede av å delta på nettverkstreffet.

Her treffer du likesinnede som er opptatt av å skape bedre og bærekraftige løsninger for fremtiden. 50 til 100 ønsker å utnytte kompetansen til mennesker på 50+ og koble de med oppstartere på ulike måter. Det kan være en rolle som styremedlem, mentor, sparringspartner, investor, osv.

-På dette nettverkstreffet har vi satt av tid til at medlemmene kan bli bedre kjent med oppstarterne, gjennom speed dating. Det blir muligheten for tilrettelagte en-til-en samtaler. Kanskje blir det en match i forholdet til oppstarterens behov nettverk og kompetanse, sier Kristin Langnes.

Nettverkstreffet er åpent for alle.

Er du enig i at de betydelige 50+ ressursene bør bli bedre utnyttet enn i dag i vårt samfunn? Da vil deltagelse på nettverkstreffet være nyttig for deg.

Velkommen!

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin

Andre nyheter

Har du erfaring med forretningsutvikling eller strategi- og budsjettarbeid? Kan du tenke deg å være mentor, salgscoach, styremedlem eller engleinvestor? Flere spennende, helt forskjellige oppstartsbedrifter kommer på det åpne nettverkstreffet i 50 til 100 mandag 29. november, på kompetansejakt.
Nyheter

Ny start for 50 til 100

Nettverket 50 til 100 har til nå vært drevet av en gjeng entusiaster, med formål om å sette erfarne mennesker i arbeid. Både betalt og

Nettverkstreff
Nettverkstreff

Åpent nettverkstreff: Et veivalg

Kjære 50-plussere, som mange av oss er. Vi inviterer til åpen samling 4. mai klokken 17:00 på SoCentral. Formålet er å se om nettverket kan

Påskehilsen
Nyheter

God påske- med håp om fred!

Nå er vi kun et vindpust unna årets påskefeiring. Mange drar til Syden, andre på hytta eller koser seg i eget nærområde. Uansett er påsketiden