Åpent nettverkstreff mandag 25. oktober

Åpent nettverkstreff i 50 til 100 mandag 25. oktober.

Publisert 16. oktober 2021

– Utvalgte medlemmer av vårt 50 til 100 nettverk skal mandag 25. oktober presentere sin kompetanse og tenke høyt om hvordan de kan bistå oppstartsbedrifter. Vi tilrettelegger også for speed dating, sier Kristin Langnes i 50 til 100 AS.

Tid: Mandag 25. oktober, klokken 17:00-18:30
Sted: SoCentral, Øvre Slottsgate 3 i Oslo.

Påmelding

Du får bl.a. møte:

Nina Sundby – Senior Business Advisor. Hun har vært HR-direktør i Telia de siste 18 årene, 16 år i konsernledelsen. Hun har lang erfaring med å lede strategiske endringsprosjekter og er kjent for å være modig og «fremoverlent» med god forretningsforståelse.

Per Erik Bernts – siviløkonom og gründer av WIMID. Han har allsidig erfaring som toppleder, CFO, styremedlem og mentor gjennom en årrekke i ulike bransjer. Han har sin styrke i å konvertere strategier til operative handlingsplaner med budsjetter og mål.

Alle som er interessert i entreprenørskap og alle som har lang yrkeserfaring, kunnskap og kompetanse som de mener andre kan ha nytte av, vil ha stor glede av å delta på nettverkstreffet.

Her treffer du likesinnede som er opptatt av å skape bedre og bærekraftige løsninger for fremtiden. 50 til 100 ønsker å utnytte kompetansen til mennesker på 50+ og koble de med oppstartere på ulike måter. Det kan være en rolle som styremedlem, mentor, sparringspartner, investor, osv.

-På dette nettverkstreffet har vi satt av tid til at medlemmene kan bli bedre kjent med oppstarterne, gjennom speed dating. Det blir muligheten for tilrettelagte en-til-en samtaler. Kanskje blir det en match i forholdet til oppstarterens behov nettverk og kompetanse, sier Kristin Langnes.

Nettverkstreffet er åpent for alle.

Er du enig i at de betydelige 50+ ressursene bør bli bedre utnyttet enn i dag i vårt samfunn? Da vil deltagelse på nettverkstreffet være nyttig for deg.

Velkommen!

Relaterte nyheter

Stadig flere kvinner starter egen bedrift

Stadig flere kvinner starter egen bedrift

Kvinner som entreprenører har vært i undertall, men det er i ferd med å snu. Stadig flere kvinner starter sin egen virksomhet. Kvinneandelen nærmer seg nå 40 prosent for enkeltpersonforetak. Mange dyktige kvinner er blant oppstartere som vil møte kompetansenettverket...

les mer
Traff meg i hjertet og pirret min nysgjerrighet

Traff meg i hjertet og pirret min nysgjerrighet

Hun har en lang, imponerende yrkeskarriere innen bank, shipping og eiendom. Nå vil Christina Sundby bruke sin kunnskap og erfaring på en ny måte. Hun er nysgjerrig på 50 til 100-nettverket og har tegnet seg som nytt kompetansemedlem. Hun har mye å bidra med. -Jeg vil...

les mer
Fikk Oppstart i 100 som sluttpakke

Fikk Oppstart i 100 som sluttpakke

Jon Rustand fra Asker var i gang med sin andre periode i Det Norske Veritas (DNV), men etter to år viste det seg at prosjektet han jobbet med ikke ga nok avkastning. DNV tilbød sluttpakke. Oppstart i 100 var ett av alternativene. -Jeg var den første i DNV som fikk...

les mer