Nå trenges 50+ ressurser mer enn noensinne!

Publisert 1. desember 2021

Covid-19 kunne ikke stoppe våre nettverksmøter! På vårt første digitale nettverksmøte 26. mars hadde vi fokus på hvordan vi kan bruke ressursene til mennesker på 50+ i løpet av denne kriseperioden.

Nå trenges 50+ ressurser mer enn noensinne!
Å være gründer innebærer usikkerhet, og nå i disse Covid-19 tider er det mange, særlig unge, som nå er usikre på fremtiden. De har ikke vært med på finanskrisen og andre kriser fra tidligere, slik som oss på 50+ !
50 til 100 – Nettverk for bedre løsninger, er kanskje enda mer aktuelt nå enn før Corona-krisen. Vi inviterte til et digitalt treff for BÅDE 50+ og oppstartsbedrifter.
Målet er å koble mennesker på 50+ med kriseerfaring med startups som kan trenge en moden person å sparre med, få oppmuntring og gode råd og hjelp. Vi må sikre at vi har bedrifter som står klare til å få hjulene igang igjen på den andre siden.
Vi introduserte en digital løsning for nettverksbygging – slik at du kan knytte kontakter umiddelbart.
Agenda:
Presentasjon av 50 til 100 Nettverk
Presentasjon rundt temaet kobling av ressurser på tvers av alder
Hvordan kan vi bidra i denne spesielle situasjonen
Digital løsning for nettverksbygging (gratis)
Spørsmål og svar

Relaterte nyheter

Entreprenører på jakt etter kompetanse

Entreprenører på jakt etter kompetanse

Har du erfaring med forretningsutvikling eller strategi- og budsjettarbeid? Kan du tenke deg å være mentor, salgscoach, styremedlem eller engleinvestor? Flere spennende, helt forskjellige oppstartsbedrifter kommer på det åpne nettverkstreffet i 50 til 100 mandag 29....

les mer
Åpent nettverkstreff mandag 25. oktober

Åpent nettverkstreff mandag 25. oktober

– Utvalgte medlemmer av vårt 50 til 100 nettverk skal mandag 25. oktober presentere sin kompetanse og tenke høyt om hvordan de kan bistå oppstartsbedrifter. Vi tilrettelegger også for speed dating, sier Kristin Langnes i 50 til 100 AS. Tid: Mandag 25. oktober, klokken...

les mer