Åpent nettverkstreff: Et veivalg

Nettverkstreff

Kjære 50-plussere, som mange av oss er. Vi inviterer til åpen samling 4. mai klokken 17:00 på SoCentral. Formålet er å se om nettverket kan drives videre, eventuelt i hvilken form. Er det noen som kan bidra frivillig? Er det noen som ønsker å ta lederskap? Er det i det hele tatt et mulighetsrom for et nettverk som 50 til 100 i dag?

Åpent for alle

Treffet er åpent for alle, medlemmer og andre. Du må ikke engang ha fylt 50. Mener du det er viktig at samfunnet også inkluderer tilgjengelige 50-plussere i nye oppgaver, så møt opp.

Meld deg på her

Betalt og ubetalt

Nettverket 50 til 100 har til nå vært drevet av en gjeng entusiaster, med formål om å sette erfarne mennesker i arbeid. Både betalt og ubetalt arbeid, og gjerne knyttet til oppstartsbedrifter. Etter noen år med erfaring, matchinger, covid-treff og fysiske treff, så har vi gjort oss følgende erfaringer:

  • Det er noen 50-plussere som gjerne bidrar til ubetalte roller (styrer, rådgivere, mentorer, etc).
  • Det er noen 50-plussere som gjerne ønsker betalte oppdrag.

Som nettverk har vi nok lykkes best med den første gruppen, og ikke godt nok med de som primært ønsker betaling. Samtidig er utfordringen med ubetalte oppdrag, at det er vanskelig for oss å få tilstrekkelige inntekter til å drive nettverket.

Liv laga?

-Kan nettverket drives i andre former? På mange måter er nettverkstreffet en dugnad, for å se på hvordan, hvem og hva som kan gjøres for å fortsette nettverket. Det kan også hende at nettverket ikke er liv laga. Men før vi i fellesskap tar en beslutning mener vi det er naturlig først å ha et åpent treff for alle som interesserer seg for temaet; og kanskje er det noen som har lyst og mulighet til å bidra på reisen videre. Vi ser jo at vi som har vært involvert i dette noen år har utvidet våre nettverk, truffet mange interessante mennesker, og sett mange muligheter (både kommersielt og ikke kommersielt), sier styreleder i 50 til 100 Carsten Hjelde.

Betalte oppdrag

Når det gjelder formidlingen av kompetanse til betalte oppdrag, så jobber vi med en løsning for det. Samtidig må vi erkjenne at det krever mer tid, kapital, og ressurser til å gjøre det på en god måte. Slik det ser ut nå, samarbeider vi for at inspirasjonen om å bruke 50-plussere inkluderes i en kompetanseløsning for en kommersiell bedrift.

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin

Andre nyheter

Har du erfaring med forretningsutvikling eller strategi- og budsjettarbeid? Kan du tenke deg å være mentor, salgscoach, styremedlem eller engleinvestor? Flere spennende, helt forskjellige oppstartsbedrifter kommer på det åpne nettverkstreffet i 50 til 100 mandag 29. november, på kompetansejakt.
Nyheter

Ny start for 50 til 100

Nettverket 50 til 100 har til nå vært drevet av en gjeng entusiaster, med formål om å sette erfarne mennesker i arbeid. Både betalt og

Nettverkstreff
Nettverkstreff

Åpent nettverkstreff: Et veivalg

Kjære 50-plussere, som mange av oss er. Vi inviterer til åpen samling 4. mai klokken 17:00 på SoCentral. Formålet er å se om nettverket kan

Påskehilsen
Nyheter

God påske- med håp om fred!

Nå er vi kun et vindpust unna årets påskefeiring. Mange drar til Syden, andre på hytta eller koser seg i eget nærområde. Uansett er påsketiden