Tydelig stemme for 50 plussere

Kristin Langnes i frokostradioen NRK P1+
Hvorfor anerkjenner samfunnet alt for lite 50+ kompetanse? Kristin Langnes, en av grunnleggerne av 50 til 100 AS, er gjest i frokostsendingen til NRK P1+. 

Kristin forteller sin historie om sluttpakke og lite søkelys på hennes erfaring og muligheter som entreprenør. Hun følte seg rett og slett usynliggjort. Det ville hun gjøre noe med og tok initiativet til å utvikle et tilbud for 50+ entreprenører. Dette har siden utviklet seg til det spennende nettverket som 50 til 100 er blitt. 

-Det viser seg at voksen-gründere har størst mulighet til å lykkes med sine prosjekter, forteller Kristin. Seniorene har erfaring, god kunnskap og har et solid nettverk fra tidligere yrkeskarriere. I tillegg ønsker mange å bruke sin erfaring og kompetanse til noe meningsfylt.

Hun forteller til lytterne om hvordan organisasjonen jobber. Hvordan en ung gründer med hjelp av 50+ kompetanse kan få første kundekontakt, bygge et velegnet nettverk og team.

– Mange 50+-ere har også en drøm som de nå har en mulighet til å realisere. De har sunn økonomi og er etablerte, og kan bli en del av gründerprogrammet vårt, sier Kristin

Den åtte minutter lange samtalen blir kun avbrutt av Hans Petter Hansen med Vaya con Dios – min venn.

Programlederen minner om politiske målsetninger om at eldre skal stå lengre i jobb.

-Vi er langt mer opptatt av hvordan vi skal komme videre. Vi viser veien på en enkel måte, hvilke muligheter 50+ pluss har til å bidra til å løse utfordringer i samfunnet. Endringer i holdningene til vår gruppe er på vei. Jeg anbefaler alle å lese journalist og forfatter Mette Bugges bok «Senior» om dette temaet, sier Kristin Langnes.

Lytt til programmet her

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin

Andre nyheter

Har du erfaring med forretningsutvikling eller strategi- og budsjettarbeid? Kan du tenke deg å være mentor, salgscoach, styremedlem eller engleinvestor? Flere spennende, helt forskjellige oppstartsbedrifter kommer på det åpne nettverkstreffet i 50 til 100 mandag 29. november, på kompetansejakt.
Nyheter

Ny start for 50 til 100

Nettverket 50 til 100 har til nå vært drevet av en gjeng entusiaster, med formål om å sette erfarne mennesker i arbeid. Både betalt og

Nettverkstreff
Nettverkstreff

Åpent nettverkstreff: Et veivalg

Kjære 50-plussere, som mange av oss er. Vi inviterer til åpen samling 4. mai klokken 17:00 på SoCentral. Formålet er å se om nettverket kan

Påskehilsen
Nyheter

God påske- med håp om fred!

Nå er vi kun et vindpust unna årets påskefeiring. Mange drar til Syden, andre på hytta eller koser seg i eget nærområde. Uansett er påsketiden