Styrearbeid i oppstartsbedrifter

Publisert 12. april 2021

Alle bedrifter trenger et godt styre – og mange har erfaring med styrearbeid av ulik art. På 50 til 100 – Nettverksmøte satte vi fokus på styrearbeid og fordeler med å ha modne styremedlemmer i oppstartsbedrifter.

Tema: Modne styremedlemskap og finansiering i oppstartsbedrifter

  • Foredrag av Borghild Holen om finans, styrearbeid i startups og egen reise innen modne styremedlemmer i oppstartsbedrifter. Hun var forrige senior visepresident i DNB og er pr. i dag styremedlem i Norgesgruppen Finance AS og Pangea Accelerator. Holen har lang erfaring fra internasjonal risikostyring og internasjonal finans, forretningsstrategier og investeringer i fremvoksende markeder og utviklingsland, handel og eksportfinansiering samt norsk internasjonal bankregulering og overholdelse.
  • Møt flere oppstartsbedrifter som trenger kunnskap innen dagens tema.
  • Få innsikt i hvilke roller du kan ta.
  • Mingling der du blir kjent med nettverkets medlemmer og oppstartsbedrifter.

Høres dette interessant ut? Benytt sjansen og bli med oss! Vi gleder oss til å møte mennesker som brenner for en bedre fremtid!

Vårt mål med 50 til 100 Nettverk for bedre løsninger:

Vi ønsker å skape bedre og bærekraftige løsninger for fremtiden ved å utnytte kompetansen til mennesker på 50+ og koble dem med opptstartsverdenen på ulike måter.

Vi mener denne gruppen er en uutnyttet ressurs og ser at riktig kobling til oppstartsbedrifter er viktig!

Nettverket tilbyr mange muligheter til å bidra og å få fordeler som medlem. Kan du tenke deg å være styremedlem i en oppstartsbedrift? Starte egen bedrift? Være investor? Være mentor?

Relaterte nyheter

Investering i oppstartsbedrifter

Investering i oppstartsbedrifter

Torsdag 21. januar hadde vi digitalt medlemsmøte sammen med Startup Norway og temaet var knyttet til å investere i oppstarts- og vekstbedrifter. Vi fikk et forrykende «Krasj kurs» i investering, presentert av Bjørn Christensen fra Angel Challenge; samtidig var det...

les mer
Digitalt, faglig medlemsjulebord

Digitalt, faglig medlemsjulebord

Den 15.desember 2020 hadde vi digitalt faglig juletreff fra eget studio på So Central for første gang. Vi fikk en interessant gjennomgang av  Anne Skevik Grødem  fra NIFU. Hun fortalte om sine funn knyttet til 50+ere og digitale hjemmekontor. Undersøkelse viste at 50+...

les mer

Nå trenges 50+ ressurser mer enn noensinne!

Covid-19 kunne ikke stoppe våre nettverksmøter! På vårt første digitale nettverksmøte 26. mars hadde vi fokus på hvordan vi kan bruke ressursene til mennesker på 50+ i løpet av denne kriseperioden. Nå trenges 50+ ressurser mer enn noensinne!Å være gründer innebærer...

les mer