Styrearbeid i oppstartsbedrifter

Publisert 1. desember 2021

Alle bedrifter trenger et godt styre – og mange har erfaring med styrearbeid av ulik art. På 50 til 100 – Nettverksmøte satte vi fokus på styrearbeid og fordeler med å ha modne styremedlemmer i oppstartsbedrifter.

Tema: Modne styremedlemskap og finansiering i oppstartsbedrifter

  • Foredrag av Borghild Holen om finans, styrearbeid i startups og egen reise innen modne styremedlemmer i oppstartsbedrifter. Hun var forrige senior visepresident i DNB og er pr. i dag styremedlem i Norgesgruppen Finance AS og Pangea Accelerator. Holen har lang erfaring fra internasjonal risikostyring og internasjonal finans, forretningsstrategier og investeringer i fremvoksende markeder og utviklingsland, handel og eksportfinansiering samt norsk internasjonal bankregulering og overholdelse.
  • Møt flere oppstartsbedrifter som trenger kunnskap innen dagens tema.
  • Få innsikt i hvilke roller du kan ta.
  • Mingling der du blir kjent med nettverkets medlemmer og oppstartsbedrifter.

Høres dette interessant ut? Benytt sjansen og bli med oss! Vi gleder oss til å møte mennesker som brenner for en bedre fremtid!

Vårt mål med 50 til 100 Nettverk for bedre løsninger:

Vi ønsker å skape bedre og bærekraftige løsninger for fremtiden ved å utnytte kompetansen til mennesker på 50+ og koble dem med opptstartsverdenen på ulike måter.

Vi mener denne gruppen er en uutnyttet ressurs og ser at riktig kobling til oppstartsbedrifter er viktig!

Nettverket tilbyr mange muligheter til å bidra og å få fordeler som medlem. Kan du tenke deg å være styremedlem i en oppstartsbedrift? Starte egen bedrift? Være investor? Være mentor?

Relaterte nyheter

Entreprenører på jakt etter kompetanse

Entreprenører på jakt etter kompetanse

Har du erfaring med forretningsutvikling eller strategi- og budsjettarbeid? Kan du tenke deg å være mentor, salgscoach, styremedlem eller engleinvestor? Flere spennende, helt forskjellige oppstartsbedrifter kommer på det åpne nettverkstreffet i 50 til 100 mandag 29....

les mer
Åpent nettverkstreff mandag 25. oktober

Åpent nettverkstreff mandag 25. oktober

– Utvalgte medlemmer av vårt 50 til 100 nettverk skal mandag 25. oktober presentere sin kompetanse og tenke høyt om hvordan de kan bistå oppstartsbedrifter. Vi tilrettelegger også for speed dating, sier Kristin Langnes i 50 til 100 AS. Tid: Mandag 25. oktober, klokken...

les mer