Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettsideadresse er: https://50til100.no Det er hjemmesiden til 50 til 100 AS AS (825 082 522). 50 til 100 er en privat bedrift hjemmehørende i Oslo. Vi driver nettverk og tilbyr oppstartsprogram for mennesker på 50+.

Hjemmesiden ligger hos Proisp og vi bruker WordPress som innholdshåndteringssystem med temaet Divi.

Hvilke personlige data vi samler og hvorfor vi gjør vi det

Kontaktskjemaer

Vi har 4 skjemaer på vår hjemmeside.

  1. Et kontaktskjema som for å abonnere på nyhetsbrev (via Divi på WordPress)
  2. Et kontaktskjema for å bli medlem i vårt nettverk. (via Divi på WordPress)
  3. Et kontaktskjema for å bli å bli partner (via Divi på WordPress)
  4. Et kontaktskjema for å bli med på oppstartsprogram (via Divi på WordPress)

Skjemaene overfører informasjonen til Mailchimp. Abonnentene kan når som helst melde seg av våre lister fra en link i alle våre utsendelser. Mailchimp overfører informasjonen til vårt CRM system (Insightly). Informasjonen vil bli brukt til å kommunisere og informere.

Innhold fra andre websteder

Artikler på denne siden kan ha innhold fra andre nettsteder, (f.eks. videoer, bilder, artikler, etc.). Slikt innhold fra andre websteder opptrer på samme måte som om den besøkende har vært på de andre webstedene. 

Disse sidene kan samle data om deg, bruke informasjonskapsler, ytterligere tredjeparts sporing og overvåke din interaksjon med innholdet. Inklusive sporing av din interaksjon med innholdet hvis du har en konto og er logget på den angjeldende webside.

Analyser

Vi bruker Google Analytics for å analysere bruken av vår hjemmeside. Vi har ikke annonser eller andre salgsrelatert sporing på vår hjemmeside.

Se denne lenken for mer om hvordan Google bruker informasjon fra websteder og apper som bruker deres tjenester.