Olimb Anlegg søker erfaren 50-plusser

Det er ikke vanlig at vi publiserer en ordinær stillingsannonse her på hjemmesiden til 50 til 100. Men det er heller ikke vanlig at et firma spesifikt søker en erfaren 50-plusser. Stillingen er økonomi- og administrasjonssjef hos Olimb Anlegg. -Vi trenger folk som har engasjement og som tør si hva de mener. Da er en 50-plusser helt topp, sier Laila Nagehus, fungerende økonomi- og administrasjonssjef i Olimb Anlegg.

Olimb Anlegg AS er spesialisert på horisontale boremetoder, som er skånsomme alternativer til graving og sprenging ved etablering av nye rør. Det er en nisjebedrift med 65 års historie og spenstige ambisjoner. Nå søker bedriften med sine 30 ansatte, en driftig økonomi- og administrasjonssjef som skal være med på å utvikle selskapet fremover.

Om stillingen

Jobben som økonomi- og administrasjonssjef i Olimb Anlegg AS vil gi deg interessante personlige og faglige utviklingsmuligheter innen økonomi og administrasjonsrelaterte fagområder. Søknadsfristen er 15. mai, og alle detaljer om stillingen finner du på Finn.no; kode 254589482

Selskapet er en endringsorientert, mellomstor familieeiet bedrift, med en tydelig strategi og korte beslutningsveier. Det er stor aktivitet og positiv energi på arbeidsplassen, og du vil i stor grad være med på å forme din egen stilling i en organisasjon med et sterkt fagmiljø.

Du får økonomisk og administrativt ansvar for fire selskaper; Olimb Anlegg AS, Olimb Holding AS, Olimb Group AS og Olimb Eiendom AS. Regnskapsføringen for de fire selskapene gjøres av ekstern, autorisert regnskapsfører. Revisor utarbeider årsregnskapene. Det meste av aktiviteten skjer i Olimb Anlegg AS, som har 30 ansatte.

-Det er en spennende og formbar jobb. Kontoret ligger i landlige omgivelser i Råde, rett sør for Moss.  Selskapet er veletablert, er blant de ledende i Norge i sin bransje og har et godt fundament å stå på. Vi er hele tiden endrings- og utviklingsorientert, sier Laila Nagehus. 

Noen i 50 til 100, eller andre som vil bli en «Olimber»?

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin

Andre nyheter

Har du erfaring med forretningsutvikling eller strategi- og budsjettarbeid? Kan du tenke deg å være mentor, salgscoach, styremedlem eller engleinvestor? Flere spennende, helt forskjellige oppstartsbedrifter kommer på det åpne nettverkstreffet i 50 til 100 mandag 29. november, på kompetansejakt.
Nyheter

Ny start for 50 til 100

Nettverket 50 til 100 har til nå vært drevet av en gjeng entusiaster, med formål om å sette erfarne mennesker i arbeid. Både betalt og

Nettverkstreff
Nettverkstreff

Åpent nettverkstreff: Et veivalg

Kjære 50-plussere, som mange av oss er. Vi inviterer til åpen samling 4. mai klokken 17:00 på SoCentral. Formålet er å se om nettverket kan

Påskehilsen
Nyheter

God påske- med håp om fred!

Nå er vi kun et vindpust unna årets påskefeiring. Mange drar til Syden, andre på hytta eller koser seg i eget nærområde. Uansett er påsketiden