Ny start for 50 til 100

Har du erfaring med forretningsutvikling eller strategi- og budsjettarbeid? Kan du tenke deg å være mentor, salgscoach, styremedlem eller engleinvestor? Flere spennende, helt forskjellige oppstartsbedrifter kommer på det åpne nettverkstreffet i 50 til 100 mandag 29. november, på kompetansejakt.

Nettverket 50 til 100 har til nå vært drevet av en gjeng entusiaster, med formål om å sette erfarne mennesker i arbeid. Både betalt og ubetalt arbeid for kommersielle bedrifter. Etter noen år med erfaring, matchinger, covid-treff og fysiske treff, så har vi gjort oss noen erfaringer, og utlyser nye stillinger:

  • Det er noen 50-plussere som gjerne bidrar til ubetalte roller (styrer, rådgivere, mentorer, etc).
  • Det er noen 50-plussere som gjerne ønsker betalte oppdrag.

Behov for nye krefter

Som nettverk ønsker vi å bidra til at selskaper kan ha glede av denne kompetansen. Samtidig har vi kommet i den situasjonen at noen av våre ansatte har fått stillinger i andre bedrifter, som er bra. Og at vi har behov for nye krefter til å drive nettverket videre.

Vi har skapt et fundament for å utnytte 50+ ressurser; men vi har også behov for flere ildsjeler til å drive dette videre, og til nye nivåer. Derfor har vi lagt ut 3 stillingsannonser, som da sammen kan være med å forme hvordan vi bruker erfarne ressurser i samfunnet. Vi må også være ærlige på at de selv må bidra til å skape inntektsmodeller for nettverket. Det er en medlemsbase, som vi ikke har fakturert i år (litt over 50 betalende medlemmer, til 1500 kr per år). Så det er både rom for å øke antallet medlemmer, og finne andre partnerskapsmodeller.

Det er et engasjert styre, en god del ressurspersoner i vårt nettverk, og det jobbes med å bygge en rekrutteringsløsning for erfarne mennesker. Denne løsningen gjøres av et eget selskap.

Jobb-muligheter i 50 til 100

Kunne du tenke deg å engasjere deg, eller kjenner noen som passer, så del gjerne. Her er linkene til stillingene:

Nettverk/sosiale medier:

https://karriere.no/jobb/ansvarlig-for-nettverk-og-sosiale-medier-4684315?message=Jobben+er+oppdatert%21

Salg og markedsføring:

https://karriere.no/jobb/salg-og-markedsforing-4684287

Leder:

https://karriere.no/jobb/daglig-leder-4684358

Del innlegget

Andre nyheter

Nyheter

Age Summit 2023

Vi ønsker velkommen til Age Summit 2023 Det er valgår, og i samarbeid med Senter for seniorpolitkk får vi med oss de ledende politiske partiene

Nyheter

Årets første medlemsmøte 1. februar

Årets første medlemsmøte er gjennomført, med tema “Seniorkompetanse i et mangfoldig arbeidsliv”. God stemning og masse energi preget møtet og deltakerne i salen – stor

Nyheter

Husk påmelding til medlemsmøte

Seniorkompetanse i et mangfoldig arbeidsliv Vi minner om årets første medlemsmøte i 50 til 100 1. februar kl 17.00, der vi skal dele hvor vi