Ny start for 50 til 100

Har du erfaring med forretningsutvikling eller strategi- og budsjettarbeid? Kan du tenke deg å være mentor, salgscoach, styremedlem eller engleinvestor? Flere spennende, helt forskjellige oppstartsbedrifter kommer på det åpne nettverkstreffet i 50 til 100 mandag 29. november, på kompetansejakt.

Nettverket 50 til 100 har til nå vært drevet av en gjeng entusiaster, med formål om å sette erfarne mennesker i arbeid. Både betalt og ubetalt arbeid for kommersielle bedrifter. Etter noen år med erfaring, matchinger, covid-treff og fysiske treff, så har vi gjort oss noen erfaringer, og utlyser nye stillinger:

  • Det er noen 50-plussere som gjerne bidrar til ubetalte roller (styrer, rådgivere, mentorer, etc).
  • Det er noen 50-plussere som gjerne ønsker betalte oppdrag.

Behov for nye krefter

Som nettverk ønsker vi å bidra til at selskaper kan ha glede av denne kompetansen. Samtidig har vi kommet i den situasjonen at noen av våre ansatte har fått stillinger i andre bedrifter, som er bra. Og at vi har behov for nye krefter til å drive nettverket videre.

Vi har skapt et fundament for å utnytte 50+ ressurser; men vi har også behov for flere ildsjeler til å drive dette videre, og til nye nivåer. Derfor har vi lagt ut 3 stillingsannonser, som da sammen kan være med å forme hvordan vi bruker erfarne ressurser i samfunnet. Vi må også være ærlige på at de selv må bidra til å skape inntektsmodeller for nettverket. Det er en medlemsbase, som vi ikke har fakturert i år (litt over 50 betalende medlemmer, til 1500 kr per år). Så det er både rom for å øke antallet medlemmer, og finne andre partnerskapsmodeller.

Det er et engasjert styre, en god del ressurspersoner i vårt nettverk, og det jobbes med å bygge en rekrutteringsløsning for erfarne mennesker. Denne løsningen gjøres av et eget selskap.

Jobb-muligheter i 50 til 100

Kunne du tenke deg å engasjere deg, eller kjenner noen som passer, så del gjerne. Her er linkene til stillingene:

Nettverk/sosiale medier:

https://karriere.no/jobb/ansvarlig-for-nettverk-og-sosiale-medier-4684315?message=Jobben+er+oppdatert%21

Salg og markedsføring:

https://karriere.no/jobb/salg-og-markedsforing-4684287

Leder:

https://karriere.no/jobb/daglig-leder-4684358

Del innlegget

Andre nyheter

Nyheter

Husk påmelding til medlemsmøte

Seniorkompetanse i et mangfoldig arbeidsliv Vi minner om årets første medlemsmøte i 50 til 100 1. februar kl 17.00, der vi skal dele hvor vi

Grønn skog rundt vei fremover
Nyheter

Godt nytt år!

Godt nytt år!  Måtte 2023 romme viktig og riktig fokus for hver enkelt av dere; inspirasjon, nye muligheter og et år med meningsfylt innhold.  Vi

Jul pepperkaker julekule
Nyheter

Julebrev Desember 2022

Medlemsmøte og Styremøte avholdt Endelig er vi i 50 til 100 igang igjen med medlemsmøter! En liten men svært så engasjert gjeng var samlet på