Invitasjon til fagmøte: Kartlegging av kompetanse

50 til 100 inviterer medlemmer og HR-eksperter til fagmøte om kompetansekartlegging. Møtet er lagt til SoCentral, Øvre Slottsgt. 3, Oslo, mandag 21. januar, klokken 17:00 -19:00.
50 til 100 inviterer medlemmer og HR-eksperter til fagmøte om kompetansekartlegging. Møtet er lagt til SoCentral, Øvre Slottsgt. 3, Oslo, mandag 21. februar, klokken 17:00 -19:00.

Antall deltagere er begrenset, så her gjelder første mann til mølla.

-Vi styrker medlemstilbudet i 2022 med fire fagmøter og arrangerer to nettverkstreff i halvåret. Nettverkstreffene ønsker vi å samarbeide om med utvalgte samarbeidspartnere, forteller daglig leder Anneli Skudal i 50 til 100.

På det første fagmøtet er utfordringen å komme frem til hvilke kriterier som er viktig å vektlegge ved en kompetansekartlegging av 50-plussere, for entreprenører og bedrifter som har kompetansehull å fylle.

Du kan melde deg på her

Fagmøtene vil ha temaer som skal bidra til å videreutvikle nytteverdien for medlemmene i 50 til 100. Målet er å styrke organisasjonens arbeid for å sette 50-pluss kompetanse i arbeid for en bærekraftig samfunnsutvikling.

Del innlegget

Andre nyheter

Nyheter

Age Summit 2023

Vi ønsker velkommen til Age Summit 2023 Det er valgår, og i samarbeid med Senter for seniorpolitkk får vi med oss de ledende politiske partiene

Nyheter

Årets første medlemsmøte 1. februar

Årets første medlemsmøte er gjennomført, med tema “Seniorkompetanse i et mangfoldig arbeidsliv”. God stemning og masse energi preget møtet og deltakerne i salen – stor

Nyheter

Husk påmelding til medlemsmøte

Seniorkompetanse i et mangfoldig arbeidsliv Vi minner om årets første medlemsmøte i 50 til 100 1. februar kl 17.00, der vi skal dele hvor vi