Invitasjon til fagmøte: Kartlegging av kompetanse

50 til 100 inviterer medlemmer og HR-eksperter til fagmøte om kompetansekartlegging. Møtet er lagt til SoCentral, Øvre Slottsgt. 3, Oslo, mandag 21. januar, klokken 17:00 -19:00.
50 til 100 inviterer medlemmer og HR-eksperter til fagmøte om kompetansekartlegging. Møtet er lagt til SoCentral, Øvre Slottsgt. 3, Oslo, mandag 21. februar, klokken 17:00 -19:00.

Antall deltagere er begrenset, så her gjelder første mann til mølla.

-Vi styrker medlemstilbudet i 2022 med fire fagmøter og arrangerer to nettverkstreff i halvåret. Nettverkstreffene ønsker vi å samarbeide om med utvalgte samarbeidspartnere, forteller daglig leder Anneli Skudal i 50 til 100.

På det første fagmøtet er utfordringen å komme frem til hvilke kriterier som er viktig å vektlegge ved en kompetansekartlegging av 50-plussere, for entreprenører og bedrifter som har kompetansehull å fylle.

Du kan melde deg på her

Fagmøtene vil ha temaer som skal bidra til å videreutvikle nytteverdien for medlemmene i 50 til 100. Målet er å styrke organisasjonens arbeid for å sette 50-pluss kompetanse i arbeid for en bærekraftig samfunnsutvikling.

Del innlegget

Andre nyheter

Nyheter

Årets første medlemsmøte 1. februar

Årets første medlemsmøte er gjennomført, med tema “Seniorkompetanse i et mangfoldig arbeidsliv”. God stemning og masse energi preget møtet og deltakerne i salen – stor

Nyheter

Husk påmelding til medlemsmøte

Seniorkompetanse i et mangfoldig arbeidsliv Vi minner om årets første medlemsmøte i 50 til 100 1. februar kl 17.00, der vi skal dele hvor vi

Grønn skog rundt vei fremover
Nyheter

Godt nytt år!

Godt nytt år!  Måtte 2023 romme viktig og riktig fokus for hver enkelt av dere; inspirasjon, nye muligheter og et år med meningsfylt innhold.  Vi