God påske- med håp om fred!

Påskehilsen

Nå er vi kun et vindpust unna årets påskefeiring. Mange drar til Syden, andre på hytta eller koser seg i eget nærområde. Uansett er påsketiden en mulighet til ettertanke, en mulighet til å senke skuldrene og tenke på fremtiden, privat eller i yrkeslivet.

50 til 100 har som målsetning å bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling ved å gjøre det enklere for 50-plussere å nyttiggjøre sin lange erfaring, verdifulle kompetanse og nettverk i nye og etablerte virksomheter. Virkninger av krig, klimaendringer og ressursmangel på flere områder, vil kreve mye av oss i årene som kommer. Da må alle som kan, bidra der deres kompetanse er etterspurt.

Hele verden er berørt av krigen i Ukraina. Det vil prege oss også denne påsken. Vi håper på fred. 

50 til 100 har hatt et par medlemsmøter i første kvartal. Det var veldig nyttig og hyggelig å oppleve et stort engasjement på første fagmøtet vårt. Der drøftet vi hvilke kriterier som bør benyttes i vår kompetanseregistrering. Det kom frem mange gode løsninger som vi skal arbeide videre med.

Inspirerende var det også for de av våre medlemmer som deltok på nettverkstreffet på Loftet Studentinkubator ved Høyskolen Kristiania. En rekke studentbedrifter presenterte seg. Stort mangfold i ideer og hvor langt det enkelte prosjekt har kommet. Det blir samtaler fremover mellom enkelte studentbedrifter og mulige mentorer fra 50 til 100.

Vi i 50 til 100 ønsker alle medlemmer, partnere og medarbeidere en riktig god påske!

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin

Andre nyheter

Har du erfaring med forretningsutvikling eller strategi- og budsjettarbeid? Kan du tenke deg å være mentor, salgscoach, styremedlem eller engleinvestor? Flere spennende, helt forskjellige oppstartsbedrifter kommer på det åpne nettverkstreffet i 50 til 100 mandag 29. november, på kompetansejakt.
Nyheter

Ny start for 50 til 100

Nettverket 50 til 100 har til nå vært drevet av en gjeng entusiaster, med formål om å sette erfarne mennesker i arbeid. Både betalt og

Nettverkstreff
Nettverkstreff

Åpent nettverkstreff: Et veivalg

Kjære 50-plussere, som mange av oss er. Vi inviterer til åpen samling 4. mai klokken 17:00 på SoCentral. Formålet er å se om nettverket kan

Påskehilsen
Nyheter

God påske- med håp om fred!

Nå er vi kun et vindpust unna årets påskefeiring. Mange drar til Syden, andre på hytta eller koser seg i eget nærområde. Uansett er påsketiden