Full klaff på Arendalsuka

nettverkstreff
Samfunnet har i alt for liten grad anerkjent at mennesker på 50+ er en viktig ressurs for verdiskapning, innovasjon, oppstart av nye bedrifter og arbeidsplasser. Et engasjerende tema for debattmøtet som 50 til 100 AS inviterte til, tirsdag under Arendalsuka. God oppslutning ved Torvscenen og imponerende over 300 som fulgte arrangementet på LinkedIn og Facebook.

Representanter fra Senter for Seniorpolitikk, Innovasjon Norge, NIFU, forfatter og journalist Mette Bugge og kommentator Frank Rossavik satt i panelet.

Se opptaket fra arrangementet på Arendalsuka.

-Jeg er veldig glad for at vi fikk til et godt program. Et bra sammensatt panel bidro med mye viktig informasjon og fakta. Tilslutningen om arrangementet viser at veldig mange er opptatt av mulighetene for seniorer med lang yrkeserfaring, kompetanse og store nettverk. 50+erne var godt representert i publikummet. Vi fikk til en god dialog, sier Kristin Langnes, møteleder og en av grunnleggerne av 50 til 100 AS.

Deltagelsen på Arendalsuka er viktig for 50 til 100.

– Vi fikk vist hva vi står for, oppnådde synlighet og fikk gang på gang bekreftet at saken vår er superinteressant, sier Kristin som også vi benytte anledningen til å takke representantene fra Arendalsuka som la forholdene godt til rette for 50 til 100.

50 til 100 tilbyr mange hundre år med yrkeserfaring, kunnskap og kompetanse som kan bidra til nyetableringer og arbeidsplasser.

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin

Andre nyheter

Har du erfaring med forretningsutvikling eller strategi- og budsjettarbeid? Kan du tenke deg å være mentor, salgscoach, styremedlem eller engleinvestor? Flere spennende, helt forskjellige oppstartsbedrifter kommer på det åpne nettverkstreffet i 50 til 100 mandag 29. november, på kompetansejakt.
Nyheter

Ny start for 50 til 100

Nettverket 50 til 100 har til nå vært drevet av en gjeng entusiaster, med formål om å sette erfarne mennesker i arbeid. Både betalt og

Nettverkstreff
Nettverkstreff

Åpent nettverkstreff: Et veivalg

Kjære 50-plussere, som mange av oss er. Vi inviterer til åpen samling 4. mai klokken 17:00 på SoCentral. Formålet er å se om nettverket kan

Påskehilsen
Nyheter

God påske- med håp om fred!

Nå er vi kun et vindpust unna årets påskefeiring. Mange drar til Syden, andre på hytta eller koser seg i eget nærområde. Uansett er påsketiden