Full klaff på Arendalsuka

Paneldebatt på Arendalsuka

Publisert 16. oktober 2021

Samfunnet har i alt for liten grad anerkjent at mennesker på 50+ er en viktig ressurs for verdiskapning, innovasjon, oppstart av nye bedrifter og arbeidsplasser. Et engasjerende tema for debattmøtet som 50 til 100 AS inviterte til, tirsdag under Arendalsuka. God oppslutning ved Torvscenen og imponerende over 300 som fulgte arrangementet på LinkedIn og Facebook.

Representanter fra Senter for Seniorpolitikk, Innovasjon Norge, NIFU, forfatter og journalist Mette Bugge og kommentator Frank Rossavik satt i panelet.

Se opptaket fra arrangementet på Arendalsuka.

-Jeg er veldig glad for at vi fikk til et godt program. Et bra sammensatt panel bidro med mye viktig informasjon og fakta. Tilslutningen om arrangementet viser at veldig mange er opptatt av mulighetene for seniorer med lang yrkeserfaring, kompetanse og store nettverk. 50+erne var godt representert i publikummet. Vi fikk til en god dialog, sier Kristin Langnes, møteleder og en av grunnleggerne av 50 til 100 AS.

Deltagelsen på Arendalsuka er viktig for 50 til 100.

– Vi fikk vist hva vi står for, oppnådde synlighet og fikk gang på gang bekreftet at saken vår er superinteressant, sier Kristin som også vi benytte anledningen til å takke representantene fra Arendalsuka som la forholdene godt til rette for 50 til 100.

50 til 100 tilbyr mange hundre år med yrkeserfaring, kunnskap og kompetanse som kan bidra til nyetableringer og arbeidsplasser.

Relaterte nyheter

Åpent nettverkstreff mandag 25. oktober

Åpent nettverkstreff mandag 25. oktober

– Utvalgte medlemmer av vårt 50 til 100 nettverk skal mandag 25. oktober presentere sin kompetanse og tenke høyt om hvordan de kan bistå oppstartsbedrifter. Vi tilrettelegger også for speed dating, sier Kristin Langnes i 50 til 100 AS. Tid: Mandag 25. oktober, klokken...

les mer
Stadig flere kvinner starter egen bedrift

Stadig flere kvinner starter egen bedrift

Kvinner som entreprenører har vært i undertall, men det er i ferd med å snu. Stadig flere kvinner starter sin egen virksomhet. Kvinneandelen nærmer seg nå 40 prosent for enkeltpersonforetak. Mange dyktige kvinner er blant oppstartere som vil møte kompetansenettverket...

les mer
Traff meg i hjertet og pirret min nysgjerrighet

Traff meg i hjertet og pirret min nysgjerrighet

Hun har en lang, imponerende yrkeskarriere innen bank, shipping og eiendom. Nå vil Christina Sundby bruke sin kunnskap og erfaring på en ny måte. Hun er nysgjerrig på 50 til 100-nettverket og har tegnet seg som nytt kompetansemedlem. Hun har mye å bidra med. -Jeg vil...

les mer