Fikk Oppstart i 100 som sluttpakke

Jon Rustand fikk Oppstart i 100 som sluttpakke
Jon Rustand fra Asker var i gang med sin andre periode i Det Norske Veritas (DNV), men etter to år viste det seg at prosjektet han jobbet med ikke ga nok avkastning. DNV tilbød sluttpakke. Oppstart i 100 var ett av alternativene.

-Jeg var den første i DNV som fikk tilbudet om Oppstart i 100 som sluttpakke, forteller Jon Rustand. Kristin Langnes i 50 til 100 hadde kontakt med DNV om denne løsningen. 

-Etter en samtale med Kristin, fant jeg tilbudet svært interessant. Jeg har fra tidligere erfaring med drift av eget selskap. Det var absolutt en realistisk mulighet igjen å gå den veien, for å videreutvikle en forretningsidé. Tanken var å utvikle tjenester innenfor datakvalitet, sier Jon.

Jon ble medlem av 50 til 100 nettverket, og gjennomførte oppstartprogrammet før sommeren i år. Så skjer det at han blir tilbudt fast ansettelse i selskapet Promise Navigate, et konsulentselskap som leverer tjenester innen IT-arkitektur, digital transformasjon og informasjonsforvaltning. 

Promise Navigate søker å etablere nye tjenester innen konseptet «Orden i eget hus» – et initiativ fra offentlig sektor innen informasjonsforvaltning og deling. Det er i denne satsningen Jon Rustand får utnyttet all sin kompetanse, erfaring og inspirasjonen fra oppstartprogrammet.

Nå ser han frem til å benytte medlemskapet i 50 til 100 nettverket til å følge med på hva som skjer innenfor entreprenørskapermiljøet.

Oppstart i 100

Oppstartsprogrammet er skreddersydd for voksne, erfarne mennesker som ønsker å teste entreprenørskap som en mulig senkarriere. 

-Vi viser hvordan du kan kombinere din erfaring og kompetanse til å løse problemer du brenner for, og hvordan du utvikler gode forretningsidéer, sier Kristin Langnes som leder programmet.

Du trenger ikke nødvendigvis å ha en forretningsidé før programstart. Noen har en klar drøm eller idé eller mange! Andre har ikke det, men er nysgjerrige på egne muligheter.

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin

Andre nyheter

Har du erfaring med forretningsutvikling eller strategi- og budsjettarbeid? Kan du tenke deg å være mentor, salgscoach, styremedlem eller engleinvestor? Flere spennende, helt forskjellige oppstartsbedrifter kommer på det åpne nettverkstreffet i 50 til 100 mandag 29. november, på kompetansejakt.
Nyheter

Ny start for 50 til 100

Nettverket 50 til 100 har til nå vært drevet av en gjeng entusiaster, med formål om å sette erfarne mennesker i arbeid. Både betalt og

Nettverkstreff
Nettverkstreff

Åpent nettverkstreff: Et veivalg

Kjære 50-plussere, som mange av oss er. Vi inviterer til åpen samling 4. mai klokken 17:00 på SoCentral. Formålet er å se om nettverket kan

Påskehilsen
Nyheter

God påske- med håp om fred!

Nå er vi kun et vindpust unna årets påskefeiring. Mange drar til Syden, andre på hytta eller koser seg i eget nærområde. Uansett er påsketiden