Fikk Oppstart i 100 som sluttpakke

Jon Rustand fikk Oppstart i 100 som sluttpakke

Publisert 16. oktober 2021

Jon Rustand fra Asker var i gang med sin andre periode i Det Norske Veritas (DNV), men etter to år viste det seg at prosjektet han jobbet med ikke ga nok avkastning. DNV tilbød sluttpakke. Oppstart i 100 var ett av alternativene.

-Jeg var den første i DNV som fikk tilbudet om Oppstart i 100 som sluttpakke, forteller Jon Rustand. Kristin Langnes i 50 til 100 hadde kontakt med DNV om denne løsningen. 

-Etter en samtale med Kristin, fant jeg tilbudet svært interessant. Jeg har fra tidligere erfaring med drift av eget selskap. Det var absolutt en realistisk mulighet igjen å gå den veien, for å videreutvikle en forretningsidé. Tanken var å utvikle tjenester innenfor datakvalitet, sier Jon.

Jon ble medlem av 50 til 100 nettverket, og gjennomførte oppstartprogrammet før sommeren i år. Så skjer det at han blir tilbudt fast ansettelse i selskapet Promise Navigate, et konsulentselskap som leverer tjenester innen IT-arkitektur, digital transformasjon og informasjonsforvaltning. 

Promise Navigate søker å etablere nye tjenester innen konseptet «Orden i eget hus» – et initiativ fra offentlig sektor innen informasjonsforvaltning og deling. Det er i denne satsningen Jon Rustand får utnyttet all sin kompetanse, erfaring og inspirasjonen fra oppstartprogrammet.

Nå ser han frem til å benytte medlemskapet i 50 til 100 nettverket til å følge med på hva som skjer innenfor entreprenørskapermiljøet.

Oppstart i 100

Oppstartsprogrammet er skreddersydd for voksne, erfarne mennesker som ønsker å teste entreprenørskap som en mulig senkarriere. 

-Vi viser hvordan du kan kombinere din erfaring og kompetanse til å løse problemer du brenner for, og hvordan du utvikler gode forretningsidéer, sier Kristin Langnes som leder programmet.

Du trenger ikke nødvendigvis å ha en forretningsidé før programstart. Noen har en klar drøm eller idé eller mange! Andre har ikke det, men er nysgjerrige på egne muligheter.

Relaterte nyheter

Åpent nettverkstreff mandag 25. oktober

Åpent nettverkstreff mandag 25. oktober

– Utvalgte medlemmer av vårt 50 til 100 nettverk skal mandag 25. oktober presentere sin kompetanse og tenke høyt om hvordan de kan bistå oppstartsbedrifter. Vi tilrettelegger også for speed dating, sier Kristin Langnes i 50 til 100 AS. Tid: Mandag 25. oktober, klokken...

les mer
Stadig flere kvinner starter egen bedrift

Stadig flere kvinner starter egen bedrift

Kvinner som entreprenører har vært i undertall, men det er i ferd med å snu. Stadig flere kvinner starter sin egen virksomhet. Kvinneandelen nærmer seg nå 40 prosent for enkeltpersonforetak. Mange dyktige kvinner er blant oppstartere som vil møte kompetansenettverket...

les mer
Traff meg i hjertet og pirret min nysgjerrighet

Traff meg i hjertet og pirret min nysgjerrighet

Hun har en lang, imponerende yrkeskarriere innen bank, shipping og eiendom. Nå vil Christina Sundby bruke sin kunnskap og erfaring på en ny måte. Hun er nysgjerrig på 50 til 100-nettverket og har tegnet seg som nytt kompetansemedlem. Hun har mye å bidra med. -Jeg vil...

les mer