50 til 100 på Arendalsuka

Mennesker samlet på Arendalsuka

Velkommen til debatt med spennende deltakere!

Tirsdag, 17. august kl 10:30 til 11:30 Sted: Torvscenen – jubileumsscene

I dag er det ensidig fokus på at vi skal stå i jobb lengst mulig. Vi i 50 til 100 AS jobber for å gjøre det mulig for at mennesker på 50+ blir brukt som en verdifull ressurs for verdiskaping, innovasjon, nye bedrifter og arbeidsplasser. Vi inviterer til debatt med flere kjente profiler som er opptatt av dette temaet.

Vi tilbyr mange hundre år med yrkeserfaring, kunnskap og kompetanse som kan bidra til nyetableringer og arbeidsplasser.

Vi som er 50+, holder oss sunne og skarpe lengre. Det gir rom for både to og tre karrierer etter hverandre i yrkeslivet. Mange mennesker har et ønske om å vinkle sin eksisterende karriere i en litt ny retning, eller å starte et nytt karriereløp. Parallelt trenger nyere bedrifter kompetanse, nettverk og erfaring. Det kan vi hjelpe til med!

Sammen kan disse gruppene bidra til å styrke nye bedrifter i Norge og skape fremtidens arbeidsplasser og løse samfunnsutfordringer.

50 til 100 AS setter søkelyset på hvordan vi bygger infrastruktur som sikre at mennesker på 50+ utnyttes som en ressurs og en viktig del av løsningen på de utfordringer vi står overfor.

50 til 100: Vår erfaring + innovasjon = Sant

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin

Andre nyheter

Har du erfaring med forretningsutvikling eller strategi- og budsjettarbeid? Kan du tenke deg å være mentor, salgscoach, styremedlem eller engleinvestor? Flere spennende, helt forskjellige oppstartsbedrifter kommer på det åpne nettverkstreffet i 50 til 100 mandag 29. november, på kompetansejakt.
Nyheter

Ny start for 50 til 100

Nettverket 50 til 100 har til nå vært drevet av en gjeng entusiaster, med formål om å sette erfarne mennesker i arbeid. Både betalt og

Nettverkstreff
Nettverkstreff

Åpent nettverkstreff: Et veivalg

Kjære 50-plussere, som mange av oss er. Vi inviterer til åpen samling 4. mai klokken 17:00 på SoCentral. Formålet er å se om nettverket kan

Påskehilsen
Nyheter

God påske- med håp om fred!

Nå er vi kun et vindpust unna årets påskefeiring. Mange drar til Syden, andre på hytta eller koser seg i eget nærområde. Uansett er påsketiden