50-åringer har større sjanse for å lykkes som gründere

Publisert 25. oktober 2020

Men de identifiserer seg ikke med den stereotypiske moderne gründeren med hettegenser, elsparkesykkel og ping pong på kontoret.

Gründer og daglig leder i SISU Business, Kristin Langnes, kaller dem «Silver Economy».

Hun henviser da til folk mellom 50 og 100 år. Sammen med Get Started! og Lean Business Norge, med støtte fra Innovasjon Norge og Senter for seniorpolitikk, har hun flere prosjekter gående hvor hun prøver å mobilisere denne gruppen til entreprenørskap.
Les mer: https://www.dagensperspektiv.no/arbeidsliv/2019/50-aringer-har-storre-sjanse-for-a-lykkes-som-grundere

Relaterte nyheter

Eldre gründere lykkes best

Eldre gründere lykkes best

Ny karriere i voksen alder? Det grå gullet, kaller Innovasjon Norge generasjonen med eldre gründere. Les denne spennende artikkelen i magasinet "Vi over 6o" - der kan vi lese historien til Paal Kaperdal og intervjuer av Bård Stranheim i Innovasjon Norge og vår daglige...

les mer

Karriere 360

Hyggelig med oppmerksomhet rundt viktigheten av 50+ ressurser som entreprenører og viktige bidragsytere til å skape fremtidens arbeidsplasser! Les mer her.

les mer
50+ helomvending – fra sluttpakke til satsing

50+ helomvending – fra sluttpakke til satsing

Vår tids løsning på det meste mellom personalkonflikter og lavkonjunkturer er gjerne sluttpakker. Men hva er samfunnets kostnad ved å sette stadig flere friske og kompetente mennesker over 50 utenfor arbeidslivet? SISU Business sammen med partnerne Get Started! og...

les mer